Gruđanke u subotu dočekuju Lokomotivu iz Mostara

U 15. kolu Premijer lige BiH za rukometašice u Grudama gostuje mostarska Lokomotiva. Ekipa Lokomotive je pobjedom protiv Katarine napravila značajan korak ka mirnijem nastavku prvenstva iako ostanak u Premijer ligi nije osiguran. Svaka sljedeća pobjeda bi Mostarkama značila i gotovo siguran nastup u Premijer ligi i iduće sezone.

Gruđanke u ovu utakmicu ulaze s prvog mjesta i do sada s osvojenih maksimalnih 42 boda iz 14 utakmica. Svakako da svi u klubu žele osvajanjem nova tri boda u utakmici protiv Lokomotive nastaviti niz nepobjedivosti i približiti se obrani naslova prvakinja države.

Za subotnju utakmicu bi trebalo biti nešto bolje stanje s raspoloživim igračkim kadrom Gruđanki iako su u zadnjim utakmicama i neke mlađe igračice pokazale da mogu kvalitetno zamijeniti svoje starije suigračice.

U svakom slučaju u subotu možemo u Grudama očekivati dobru rukometnu predstavu. Grudske rukometašice pozivaju sve svoje navijače i prijatelje sporta da dođu i svojim navijanjem im pomognu da odigraju još jednu dobru utakmicu. DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Utakmica je na rasporedu u subotu 26. ožujka 2016. godine u sportskoj dvorani Bili Brig u Grudama s početkom u 17 sati.

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.