Grude dobivaju licenciranu taksi službu

Hercegovina prijevoz stiže u Grude, od 1. studenoga ove godine! Radi se o licenciranoj taxi službi koja će djelovati u ovoj općini, a već od ranije Hercegovina prijevoz djeluje u Ljubuškom.

Gruđani će se moći voziti u luksuznim automobilima, i uživati u udobnoj i sigurnoj vožnji, a mlađe će zasigurno oduševiti i činjenica da u automobilima postoji besplatan WiFi. Dolazak po putnika je besplatan, a cijena za samo 1 KILOMETAR VOŽNJE je 1 KONVERTIBILNA MARKA.

– Odlazak u trgovinu, u školu ili na posao više nije problem ni po kiši niti snijegu, poručuju iz Hercegovina Taxija koji u Grude stižu od 1. studenoga 2016. godine. Taxi služba raditi će od 0 do 24.

Vozila su jednobrazna i vrlo prepoznatljivo brendirana, a vozači uniformirani. Vozila su također opremljena suvremenim GPS sustavom kontrole i praćenja tako da se naši korisnici voze taxijem sigurno i udobno. U vozilima je instaliran besplatni Wi-Fi internet što je novina u ovakvoj vrsti posla ne samo u regiji već i šire. Rad na terenu se koordinira iz dispičerskog centra gdje se pozivi korisnika zaprimaju i vozila upućuju prema potrebama naših korisnika. Ukoliko je potrebno, u našim vozilima postoje i sjedala za najmlađe.

Grude.com

 

11 komentara

 1. Stavite link na grude.com sta ste se stiskli

  Like(1)Dislike(4)
 2. Dobro ste licencirani civilnih tabli

  Like(9)Dislike(4)
 3. Sva licencirana taxi vozila imaju posebne registarske oznake koje počinju sa TA.
  Vlasnici vozila koji vrše TAXI prijevoz a nemaju ovakve registarske oznake nisu registrirali obrt ili firmu, i ne mogu obavljati ovu djelatnost.
  Samim time krse zakon jer nemaju sve dozvole koje su potrebne da bi se obavljala ova djelatnost.

  Like(14)Dislike(2)
 4. Ovo je extra

  Like(2)Dislike(0)
 5. Prodat cu auto,i nek me voze ko druga titu.

  Like(2)Dislike(0)
 6. More pice i cevape razgonjat,u nas svak ima po dva auta. Ili ako ima kuku,vozit duvan u pekaru. Ima tu posla za taxi.

  Like(2)Dislike(0)
 7. Vidio sam ovi 5-6 auta u Ljubuskom,odlicno izgledaju,vozili smo se jednom iz Diamonda,nas 4 po 6 kmplatili u 4 ujitro,dzabe,neka oni dolaze ,kad moze.ljubuski mogu i kod nas,valjda ce nekoga i uposlit

  Like(1)Dislike(0)
 8. Konacno

  Like(0)Dislike(0)
 9. Bravo neka počmu radit to treba Grudama!!!!

  Like(0)Dislike(0)
 10. Voze li priko granice?

  Like(0)Dislike(0)
 11. Čuj kad može ljubuški možemo i mi…A grude sel naspram ljubuskog

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.