Grude domaćin završnice KUP-a BiH za rukometašice

Završnica KUP-a BiH za rukometašice, za sezonu 2014./2015. odigrat će se u Grudama u subotu, 23.5. i u nedjelju, 24.5.2015. godine u gradskoj sportskoj  dvorani Bili Brig.

Nastup u završnici ove godine osigurale su četiri ekipe i to HŽRK Zrinjski iz Mostara, OŽRK Jedinstvo Adler iz Tuzle, ŽRK Mira iz Prijedora i HŽRK Grude Autoherc. Ovo je prvi put u povijesti da su Grude domaćin završnice KUP-a Bosne i Hercegovine.

plakat zavrsnica kupa bih

Osim rukometnih utakmica, događaj će dodatno uveličati mažoretkinje iz Gruda, članovi HPK Grude, kao i drugi kulturni i zabavni programi.

U subotu, 23.5.2015. odigrat će se polufinalne utakmice, a raspored je sljedeći:
16:30h ŽRK Mira Prijedor – ŽRK Jedinstvo Adler Tuzla
18:30h HŽRK Grude Autoherc – HŽRK Zrinjski Mostar

Finalna utakmica odigrat će se u nedjelju 24.5.2015. godine u 15 sati, a izravno će prenositi BH TV1.

– Gruđanke su svojim igrama i rezultatima puno napravile na popularizaciji ženskog rukometa u Grudama i cijeloj Herecgovini. Grudski ljubitelji rukometa već su pokazali da vole ženski rukomet iako nema službenih statistika svakako je grudska dvorana jedna od najposjećenijih što se tiče ženskog rukometa u BiH. Sigurni smo da će Gruđanke i Gruđani biti dobri domaćini našim gostima, te da će se naši gosti u Grudama osjećati ugodno i uživati u dobrom rukometu i gostoprimstvu svojih domaćina, kazali su iz HŽRK Grude Autoherc.

Završnica KUP-a BiH za rukometašice, za sezonu 2014./2015. odigrava se pod visokim pokroviteljstvom dr. Dragana Čovića, člana predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda.

grude-online.info

5 komentara

 1. Jednom rjecju gadite mi se. Pocevsi od Trlina do nacelnika Ljube. 15.000 KM utrositi u nesto sto u Grudama zanima samo nekolicinu ljudi iz samo njima poznatih razloga. Opcina za zavrsnicu necega sto svi normalni klubovi izbjegavaju daje 5000 KM. Dok za cijelu proslu godinu pojedini klubovi u opcini Grude nisu dobili ni priblizan iznos. Jednom rjecju SRAMOTA

  Like(5)Dislike(3)
 2. Gadiš se i ti meni, pa ništa ne mogu.

  Like(1)Dislike(1)
 3. Ovi klubovi koje navodis da “izbjegavaju” završnicu KUP-a za što se natječu?????? Izgleda samo za donaciju s proračuna!

  Like(0)Dislike(0)
 4. U sportu koji je toliko atraktivan da uopće ne postoji državna reprezentacija istog.

  Like(0)Dislike(0)
 5. Je li ti stvarno nikad nisi čuo za rukomet??????

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.