Grude i Dugo Selo igraju za Dubravka Knezovića

U nedjelju 7. veljače 2016. godine u sportskoj dvorani Bili Brig u Grudama s početkom u 14 sati odigrat će se humanitarna rukometna utakmica „Sa srcem i rukometašicama za Dubravka“ između prvakinja BiH, HŽRK Grude Autoherc i hrvatske ekipe ŽRK Dugo Selo 55.

Utakmica ima humanitarna karakter, a sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je pomoći 18-godišnjem mladiću Dubravku Knezoviću i njegovoj obitelji.

Organizatori žele prikupiti što veći iznos novca kako bi pomogli mladom Dubravku koji se bori s leukemijom cijeloga života, pa se nadaju da će u dvorani Bili Brig u nedjelju biti što više ljudi.

10548837_1192008420828049_8649943004177536982_o (1)

Osim utakmice, u programu će sudjelovati Hrvatski plesni klubovi Grude i Široki Brijeg, Grudske mažoretkinje i HKUD „Sv. Kata“ Grude. Na poluvremenu utakmice svoj prvi rukometni nastup imat će najmlađe članice škole rukometa „Rukomet – od prvog koraka do prvaka“.

 

Autoherc d.o.o Grude osigurao je besplatni autobusni prijevoz na utakmicu s polaskom u 12:45 sati i to iz dva pravca:

– Iz Tihaljine preko Drinovaca, Gorice i Sovića do sportske dvorane u Grudama, kao i povratak nakon završetka utakmice.

– Iz Gruda preko Višnjice, Medovića, Ledinca, Podledinca, Pogane Vlake i Dragićine do sportske dvorane u Grudama, kao i povratak nakon završetka utakmice.

– Istog dana Miškić bus osigurao je besplatan prijevoz na utakmicu s kolodvora u Širokom Brijegu s polaskom u 13 sati, kao i povratak nakon završetka utakmice.

 

Cijena ulaznice je 5 KM, a možete ih kupiti na sljedećim prodajnim mjestima

GRUDE: Orbiter G, Švabo Benz, benzinska Grafotisak, Perišić Benz, Dim Trade, Žulj Trade, Trgovina Bili Brig,  S.T.R. Minikić, Grič trgovina, Restoran “Kod Barića”, Caffe bar King, Caffe bar Vanilla, Caffe Gradska kavana, Caffe bar Victoria, Pizzeria Ajduk, Caffe bar Padre,  Caffe bar Cinema, Caffe bar Jimmy Woo, Slastičarnica Sport, Motel Kiwi, Gostionica Lukić, Euroherc

SOVIĆI: OŠ fra Stipana Vrljića, caffe bar K2

DRINOVCI: Mal Grizelj, Zarkan promet

POSUŠJE: Gaudeamus club, Viva Caffe Lounge Bar i Caffe bar Tropicana.

MOSTAR: Orbiter G, Caffe bar Mali puž

ŠIROKI BRIJEG: Srednja strukovna škola

Grude, 07. veljače u 14 sati – sportska dvorana Bili Brig! Budite i vi dio velikog srca u akciji „SA SRCEM I  RUKOMETAŠICAMA ZA DUBRAVKA“

Uživajte u dobrom rukometu čineći dobro!

Svoju donaciju za Dubravka možete uplatiti i na račun kod Unicredit banke : 3381402580696933 za Dubravko Knezović.

grude-online.info

1 komentar

  1. Kako se moze uplatiti Prolog iz Njemacke
    Treba Mi IBAN i BIC.
    Ako mozete objavite ga.
    Hvala !

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.