Grude: Mladi će na 100 metara platna napisati rješenje za probleme društva

EU Info centar BiH organizira događaj na otvorenom pod nazivom “Metar problema – sto metara rješenja” za vrijeme kojega će sudionici na 100 metara položenog platna dati svoje viđenje rješenja problema iz područja okoliša, obrazovanja, zapošljavanja i korupcije.

Događaj je namijenjen osnovcima, srednjoškolcima, studentima te nevladinim organizacijama i udruženjima iz Mostara, Čitluka, Ljubuškog, Gruda, Stoca, Čapljine i drugih bosankohercegovačkih gradova.

Kako je priopćeno iz EU info centra, tom prilikom sudionici će moći uz pomoć grafitera, na stotinu metara platna ispisivati rješenja koja na probleme obrazovanja, zapošljavanja i korupcije, nude mladi i svi građani Bosne i Hercegovine.

Spomenuti događaj će dati glas građanima i pitati ih za mišljenje i rješenja koja bi BiH trebala dovesti bliže Europskoj uniji. Platna će biti naknadno izložena u prostorijama EU Info centra i EU info ureda.

Prvi u nizu događaja bit će upriličen u subotu, 11. studenoga, od 11 sati u parku u Grudama.

Fena

6 komentara

 1. Malo vam je sto metara!!!barem sto kilometara

  Like(10)Dislike(0)
 2. Dovoljan je i jedan metar sa natpisom za vladajuce ali i sve ostale: Manje kradje, manje korupcije, vise rada i znanja.

  Like(8)Dislike(0)
 3. Ostavite malo za zaboravljene branitelje to je dosta za ove što su ubačeni u pravo a nisu bili u ratu

  Like(2)Dislike(0)
 4. Ma gluposti…

  Like(1)Dislike(2)
 5. napisite da produze rad disca bar do 05:00h

  Like(0)Dislike(0)
 6. ne zaboravite pohvalit rad Renate

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.