Grude: Održana akcija dobrovoljnog darivanja krvi za maturante (FOTO)

Danas je u prostorijama Srednje škole A. B. Šimića u Grudama održana akcija dobrovoljnog darivanja krvi za maturante koju već tradicionalno organizira Crveni križ Grude u suradnji s Odjelom za Transfuziologiju SKB Mostar.

Ukupno je pregledano 32 učenika, a krv je dalo njih 22. Bilo je još njih koji su htjeli darovati krv, ali nisu mogli iz objektivnih razloga.

Nakon ovog humanog čina, 22 učenika osjećalo se zadovoljno i ispunjeno, jer je krv najdragocijenije što čovjek može dati, a jedini izvor ovog lijeka je čovjek – darivatelj krvi.

 • Veliki broj maturanata nije još punoljetan. Iduća akcija darivanja krvi za maturante bit će na proljeće 2017. godine, kada će vjerojatno odaziv biti veći. Ovim putem želimo zahvaliti svim maturantima koji su pristupili današnjoj akciji, poručili su za Grude Online iz Crvenog križa Grude.

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi za žitelje općine Grude bit će u prosincu ove godine.

darivanje-krvi-za-maturante-1 darivanje-krvi-za-maturante-2 darivanje-krvi-za-maturante-3 darivanje-krvi-za-maturante-4 darivanje-krvi-za-maturante-5 darivanje-krvi-za-maturante-6 darivanje-krvi-za-maturante-7 darivanje-krvi-za-maturante-8 darivanje-krvi-za-maturante-9 darivanje-krvi-za-maturante-10 darivanje-krvi-za-maturante-11 darivanje-krvi-za-maturante-14

grude-online.info

4 komentara

 1. Kad je toni maturira? ?

  Like(3)Dislike(0)
 2. A lipe ove cure na zadnjoj slici

  Like(1)Dislike(0)
 3. Svaka cast za cure i momke na ovakvim akcijama darivanja na ovakve nacine pokazat svoju velicinu !

  Like(4)Dislike(0)
 4. ma cure su super al moja je daškica naj naj bravo i cure i dečki samo tako budite primjer svima

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.