Grude: Poziv političkim subjektima za nazočnost dodjeli pozicija u biračkim odborima

Općinsko izborno povjerenstvo Grude poziva sve političke subjekte, predstavnike političkih stranaka, koalicija, neovisnih kandidata koji su ovjereni za sudjelovanje na lokalnim izborima za 2016. godinu, da nazoče dodjeli pozicija u biračkim odborima osnovne izborne jedinice Grude 149A.

Javna dodjela pozicija u biračkim odborima obavit će se u srijedu 3. kolovoza 2016.godine u dvorani Općine Grude (montažna zgrada).

Nakon izvršene dodjele pozicija u biračkim odborima , politički subjekti dostavit će , najkasnije u roku od 7 (sedam) dana, Općinskom izbornom povjerenstvu imena kandidata za članove biračkog odbora,  u kojim im je izvršena dodjela, vodeći računa da predloženi kandidat bude upisan u izvadak iz Središnjeg biračkog popisa za to biračko mjesto i da je fizički sposoban za obavljanje poslova u biračkom odboru.

Politički subjekti obvezni su , prigodom dostavljanja prijedloga za članove biračkih odbora , Općinskom izbornom povjerenstvu dostaviti obrazce SG-1 – izjava predloženog člana biračkog odbora/mobilnog tima , osobno potpisane od predloženih kandidata za članove biračkih odbora i ovjerene pečatom i potpisom ovlaštene osobe političkog subjekta.

Politički subjekti će, ako to izborno povjerenstvo zatraži , dostaviti dokaze o kvalifikaciji i ispunjavanju uvjeta predloženih kandidata za članove biračkih odbora , odnosno mobilnih timova.

Početak dodjela pozicija u biračkim odborima je u 14,00 sati, priopćeno je iz Općinskog izbornog povjerenstva.

4 komentara

 1. Vodite računa da dnevnice naplate tatini sinovi i politički poslušnici, a sirotinji ne trebe ništa.

  Like(1)Dislike(0)
 2. Ljubiša je već pripremio spiskove

  Like(0)Dislike(0)
 3. Di nam je Boban,jeli njemu Niksic pripremia Spisak?

  Like(1)Dislike(0)
 4. Niksic pusipratar i ljubisa dva zla,i takodalje ima gamadi jos a ova dva se isticu

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.