Grude: Seminar o dodjeli besplatnih sadnica Smilja

Udruga Zaboravljeni Branitelji ŽZH obavještava buduće kooperante općine Grude kako će voditelji projekta dodjele sadnica smilja gosp.Vlado Marušić Predsjednik Udruge Zaboravljeni Branitelji ŽZH i gosp.Vjekoslav Dragoja Predsjednik Udruge Zaboravljeni Branitelji-Podružnica Posušje dana 23. ožujka 2016. godine u kino Sali u Grudama s početkom u 19 sati održati seminar na kojem će buduće kooperante izvijestiti o početku dodjele sadnica smilja.

Na seminaru će nazočne također izvijestiti o uvjetima koje kooperanti trebaju ispuniti kako bi isti dobili sadnice smilja,a tiču se preuzimanja potrebite dokumentacije (izjava kojom budući kooperanti izjavljuju kako ih nitko neće uznemiravati u sadnji smilja na određenom zemljištu, preuzimanje ugovora o budućem otkupu smilja) kao i o drugim uvjetima vezanim za otkup smilja a koji uvjeti su već unaprijed s kooperantima dogovoreni.

Organizatori seminara ovim putem pozivaju i sve druge branitelje s područja općine Grude da prisustvuju seminaru kao i mlade nezaposlene osobe zainteresirane za uzgoj smilja što će biti od velike koristi budućim kooperantima kao i zajednici u kojoj žive, stoji u priopćenju

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.