Grude su dobile prvu diplomiranu glumicu (VIDEO)

Hoćeš li ti išta upisati? A što misliš upisati? Odgovor na ova pitanja mladima čini se nikada nije bilo teže dati nego u ovo vrijeme. Društvo u kojem živimo kao da nikada nije bilo ispunjenije apatijom i strahom od budućnosti. U takvim društvenim okolnostima se i mladi u biranju budućeg poziva većinom više ne vode vlastitim željama i afinitetima već nažalost preporukama, a sve kako bi se ” lakše ubacili” u državna poduzeća. No postoje i oni koji slijede svoje snove i želje a takav primjer vam donosi portal Grude Online u ovom članku.

Uz brojne ekonomiste, pravnike, pedagoška zvanja i slično, kojima se naša općina može podičiti, ovim akademskim građanima se nedavno pridružilo i jedno zvanje koje Grude dosada nisu imale.

Nakon što je diplomirala na odsjeku za glumu Sarajevske Akademije scenskih umjetnosti titulu prve diplomirane glumice u Grudama od prije nekoliko dana nosi Tea Šimić iz Alagovca.

Nakon završene srednje škole u Splitu i stjecanja zvanja Fotografski dizajner Tea se odlučila na studij glume. Kako za Grude Online kaže tu odluku je donijela u 4. razredu srednje škole nakon što je sudjelovala u dramskoj predstavi. Sredinom lipnja je nakon četverogodišnjeg studija zajedno s kolegama iz svoje klase odigrala diplomsku predstavu ”Staklena menažerija” čime je stekla zvanje diplomirane glumice.

Tijekom studija je glumila u izvedbama mnogih poznatih djela kao: San ljetnje noći, Hasanaginica, Čarobnjak iz Oza, Ana Karenjina. Svjesna je posao u zvanju koje je izabrala neće moći dobiti u Grudama ali će se ipak vratiti u rodni kraj dok joj se ne pruži prilika negdje drugdje da radi ono što voli.

Ponosni što još uvijek imamo mlade ljude ispunjene entuzijazmom i motivacijom želimo joj da što prije ostvari svoje ciljeve. Sigurni smo i da ćemo jednog dana biti ponosni i na činjenicu da smo pratili od početka karijeru poznate mlade glumice. Sretno Tea!

grude-online.info

14 komentara

 1. Curi cestitke na zavrsenoj skoli.Ali mi imamo puno glumaca u Grudama pun ih je HDZ.

  Like(26)Dislike(9)
 2. Slazem se sa z1 al ne bih nikako htio umanjiti uspjeh mlade glumice.cestitam i sretno.

  Like(23)Dislike(3)
 3. Lipo… Preljepa je. Izgled, mimika, gestikulacije…kao prava filmska diva!!!! Sretno!

  Like(20)Dislike(4)
 4. Ma u opcini su svi glumci,probajte naci koji nije!

  Like(10)Dislike(6)
 5. Svaka cast, iskrene čestitke. Uz ovakvu ljepotu a i glumu sigurno ce postici ogroman uspjeh.

  Like(19)Dislike(4)
 6. Glumci, slikari = zgubidani

  Like(9)Dislike(24)
 7. Kako vas nije stid omalovazavati tako ljude.eto jesu vam bolji oni zgubidani po javnim ustanovama.po cemu to nije castan posao.biti smecar je casniji posao od onoga sto radi vecina nasih politicara.

  Like(15)Dislike(1)
 8. Čestitam, bravo! Puno sreće i uspjeha u daljnjem radu…

  Like(17)Dislike(0)
 9. Obzirom da poznajem curu želim joj svako dobrooo na glumačkim daskama…Bravoooo

  Like(14)Dislike(0)
 10. curo, svaka čast
  želim ti uspješnu karijeru, ostani takva

  Like(10)Dislike(0)
 11. Ova djevojka ima sve,a skromnost i prirodna ljepota su joj iznadprosjecni.Sretno ti u daljnjem radu Tea znam koliko te odricanja ceka.

  Like(10)Dislike(0)
 12. Tek danas sam saznao cija si kcer ! Ponosi se svojim pok. ocem i majkom , i SVE NJBOLJE U ZIVOTU !!! Uz toliko uskracenosti koju druga djeca nisu imala , postici takav uspjeh !!?? NEVJEROVATNO !!! Nemam rijeci , osim SVAKA CAST !!!!

  Like(8)Dislike(0)
 13. Iskrene čestitke

  Like(3)Dislike(0)
 14. Svaka cast

  Like(2)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.