Grudske osnovne škole organiziraju humanitarnu akciju za Anu Ritu Puljić

Proteklih dana ste u medijima mogli pročitati i čuti tužnu priču o malenoj djevojčici Ani Riti Puljić koja boluje od teške bolesti i za koju su joj potrebni ogromni novčani iznosi kako bi imala nadu u ozdravljenje. Išli smo i na koncert i slušali želje tog malog anđelčića.

Zbog toga smo se odlučili na humanitarnu akciju u naše tri osnovne škole. Donirajte koliko možete, ali nek je od srca uz lijepe želje za ozdravljenje male Ane Rite.

Akcija se održava cijeli ovaj tjedan, poručili su iz OŠ Ruđera Boškovića Grude.

3 komentara

  1. Zar je u cijeloj Hercegovini samo Ana Rita bolesna i samo njoj pomoć treba. Dosadili ste više i Bogu i čoviku sa humanitarnim akcijama za ovu curicu., a vi gruđani imate jako puno bolesne djece u Grudama čijim je roditeljima potrebna novčana pomoć. Pomozite prije bližnjima pa onda dalje!

    Like(3)Dislike(4)
  2. Imaš ti u svojoj školi bolesne djece kojima su potrebni manji novčani iznosi za liječenje a roditelji im ni to nemogu priuštit jer su financijski iscrpljeni. Puna nam je škola djece sa posebnim potrebama! Što nisi organizirala dobrotvorne akcije za svoje potrebite učenike nego kud svi turci tu i mali mujo. Svi kupe za Anu Ritu pa ajmo i mi. Više bi cjenila da je pokrenuta akcija za potrbite učenike naše škole. Ja koliko sam vidila da se roditelji ove curice ne odriču svog skupocjenog automobila.

    Like(2)Dislike(2)
  3. Dragi ljudi, sada je ovoj djevojčici potrebna velika financijska pomoć, ako joj se može pomoći, Bogu hvala; nemojte tražiti dlaku u jajetu, uvijek ima potrebnih oko nas, gladnih i kod nas i u svijetu, ali to ne umanjuje potrebe ove djevojčice. Daj Bože da joj se može pomoći.

    Like(2)Dislike(2)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.