Grudske rukometašice u novoj sezoni dočekuju ekipu Krivaje iz Zavidovića

Grudske rukometašice u novu sezonu ulaze kao dvostruke prvakinje države i dvostruke osvajačice KUP-a BiH. Na samom startu natjecanja u goste klubu iz Gruda dolazi uvijek neugodna ekipa ŽRK Krivaja iz Zavidovića.

Utakmica se igra u nedjelju 25. rujna 2016. godine u 15 sati u sportskoj dvorani Bili Brig u Grudama.

 • Iako u ovu sezonu krećemo u nešto izmijenjenom sastavu i bez svoje dugogodišnje kapetanice, Josipe Braćić koja je zbog fakultetskih obaveza prestala trenirati rukomet, sigurni smo da će „kćeri bure“ i u ovoj sezoni predvođeni novom kapetanicom Andreom Prusinom, u svakoj utakmici „ostaviti srce na parketu“ i boriti se do zadnjeg atoma snage, kazali su iz HŽRK Grude.

Uz nadarenost djevojaka, vrhunsku pripremu i vođenje ekipe od strane dr. sci Zlate Zubac sigurno će svi ljubitelji sporta imati privilegiju i ove godine u Grudama gledati najbolji ženski rukomet koji se igra u Bosni i Hercegovini.

Rukometne kraljice su već  više od 22 mjeseca neporažene u domaćim natjecanjima i u novu sezonu ulaze s ciljem da sve utakmice odigraju najbolje što mogu i da pokušaju nastaviti  grudsku rukometnu bajku.

 • Nadamo se da će se pobjednički niz naših djevojaka nastaviti i da će u nedjelju biti osvojeni prvi bodovi u novoj sezoni Premijer lige BiH. Pozivamo vas da dođete i podržite naše cure, poručile su rukometašice Gruda.

grude-online.info

3 komentara

 1. Idemo po nove titule.

  Like(0)Dislike(0)
 2. Idemo azinovicka do kraja

  A

  Like(0)Dislike(0)
 3. Puno se troši para nizašto

  Like(1)Dislike(3)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.