Grupa Sinergija i Željko Samardžić snimaju duet!

Mlada mostarska grupa Sinergija snimit će duet s popularnim pop pjevačem Željkom Samardžićem!
Kada se mostarski talenti spoje nastaje nevjerojatna glazba, a to će sigurno dokazati i novi duet koji rade glazbeni velikan, rodom iz Mostara te grupa Sinergija koja već godinama zabavlja publiku diljem BiH, ali i regije.

”S ponosom možemo reći DA, snimamo duet sa Željkom Samardžićem! Drago nam je što se ostvarila ova suradnja. Ni mi sami još uvijek ne vjerujemo da imamo priliku raditi s jednim takvim pjevačem, koji ima toliko bezvremenskih hitova. Od samog početka našeg sviranja pa sve do danas, njegove pjesme su se provlačile kroz naš repertoar. Iznimno volimo Samardžićev stil pjevanja i glas pun nježnosti i sjete. A uz sve to, nakon ovoliko godina karijere, uvijek je ostavljao dojam velikog čovjeka i pravog gospodina”, rečeno je iz Sinergije.

Producent ”mostarskog dueta” je Dragan Brajović – Braja koji je ujedno veliki prijatelj u producent Željka Samardžića.

”Sinergija je već odavno isplivala iz mora bendova koji postoje na prostoru bivše Jugoslavije, a njihova karizma i kvaliteta doista su postali prepoznatljivi. Iznimno se radujem suradnji ovih mladih umjetnika i ”starog lava” iz Mostara”, rekao je ovaj ponajbolji beogradski producent.

Inače, pjesma će se snimati u Beogradu, a spot na atraktivnim i prepoznatljivim lokacijama u Mostaru.

Bljesak.info 


1 komentar

  1. Bravo bravo

    Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.