Grupi ‘Nešto između’ zlatno sunce Melodija Mostara

Finalna večer festivala zabavne glazbe “Melodije Mostara 2016.” održana je sinoć u velikoj dvorani Hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača u Mostaru.

Pobjednik ovogodišnjih Melodija Mostara bila je mlada domaća rock grupa “Nešto između” s pjesmom “Poslušan”.

U 22. izdanju ovoga festivala lakih nota mostarskoj publici predstavilo se 20 skladba i 20 izvođača iz BiH, Hrvatske i dijaspore.

Valja napomenuti da je malo zabavno-glazbenih manifestacija sa značajnijim kontinuitetom, a Melodije Mostara “žive” svoje treće desetljeće. Tijekom dva desetljeća pozornicom mostarskog festivala prošla su najzvučnija estradna imena, a Kristijan Čarapina, direktor Melodija Mostara, posebno je istaknuo da je festival od samih početaka dao priliku mladim autorima i izvođačima iz Hercegovine predstaviti se javnosti.

Pogled.ba

7 komentara

 1. Užasna pjesma koja kao eto nalikuje na rock ali to naravno nije. Pozerski “bend” s buntovnom “edgy” pjesmom, jao… Oblače se kao grunge rockeri a tamo glas ko’ u Ivana Zaka.

  Like(2)Dislike(21)
 2. Bravo!!!!

  Like(6)Dislike(0)
 3. za Gojiru

  Izgleda da si ti pravi stručnjak, sigurno si nastupio na ovom festivalu i izgubio od ovih mladih ljudi, pa tako zavidno pišeš. Ovo su momci koji još nisu ni napunili 18 godina, za njih sasvim solidna pjesma, a za konkurenciju festivala predobra, jer su jedini, kako pjesma kaže, imali muda!!

  Like(14)Dislike(1)
 4. Momci lose lose..previse kopirate ranije generacije..malo promijenite nesto dodajte svoje nesto mozda i napredujete za koju godinu..

  Like(1)Dislike(4)
 5. Decki ne citajte komentare, jer besposlicari najcesce komentirju. Svaka cast

  Like(4)Dislike(0)
 6. E vidiš ovo je natjecateljski festival i pjesmi koja osvoji prvu nagradu nema primjedbi jer je jednostavno pobjednička (ne bi bolje). Kad cilj bude visoka kvaliteta, vrh glazbenih ljestvica, novi trendovi, originalnost i sl. dečki će odgovoriti izazovu ili nestati kao i mnogi. Zato za ovu pobjedu samo veliko BRAVO!

  Like(8)Dislike(0)
 7. bravo mladici svaka cast

  Like(3)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.