Helen Doron u Širokom Brijegu

Milijuni djece naučili su engleski jezik putem Helen Doron metode, a od rujna 2015. godine i vaši mališani imaju priliku biti dio ove svjetske škole. Helen Doron škola otvara se i u Širokom Brijegu.

O HELEN DORON EDUKACIJSKOJ GRUPI
Tvrtka Helen Doron Educational Group se od 1985. godine nalazi na najistaknutijem mjestu među inovativnim obrazovnim sustavima, pružajući ekskluzivne programe za učenje i kvalitetne obrazovne materijale za bebe, djecu i tinejdžere diljem svijeta.

Postala jedan od najvećih obrazovnih franšiznih sustava, te danas obuhvaća preko 800 centara u 35 država u Europi, Aziji i Južnoj Americi. Gotovo dva milijuna djece naučila su engleski jezik zahvaljujući Helen Doron English metodi.

Programi za naše najmlađe učenike uče brojnim temeljnim vještinama. Osnove engleskog, društveni razvoj, priprema za čitanje i rane vještine čitanja, glazba i ritam, sve se uči na engleskom jeziku. Bebe i djeca obožavaju naše pjesme i aktivnosti!

Helen Doron metoda za učenje engleskog jezika usredotočena je na širok spektar osjetilnih iskustava koja omogućavaju prirodno okruženje u kojem djeca usvajaju engleski naglasak, usavršavaju prve riječi i stvaraju rječnik.

Djeca uče dok se zabavljaju kroz glazbu, pokrete, igre i uz mnogo njege. Zabava se nastavlja uz sjajne pjesme, priče, rime i repertoar uzbudljivih aktivnosti koje im pomažu razviti govorne vještine. Helen Doron metoda za učenje engleskog jezika ima jedinstvene materijale za učenje čitanja i pisanja, a tehnologija uvećane stvarnosti „oživljava“ jezik čineći ga stvarnim.

METODOLOGIJA KOJA DJELUJE
Zašto Helen Doron metoda? … jer djeluje. Svi Helen Doron tečajevi, bez obzira za koji su uzrast namijenjeni, zasnivaju se na osnovnim načelima koja doprinose nedvojbenom uspjehu metode.

INTERAKTIVNO HELEN DORON ISKUSTVO
Učenje engleskog je zabavno s našim online aktivnostima. S Helen Doron, učenje engleskog nije ograničeno na učionicu. Nudimo obilje online aktivnosti koje su zabavne, edukativne, obogaćuju i pomažu našim mladim učenicima da sa samopouzdanjem koriste engleski jezik.

Kangi Klub
naš je online portal za igrice koji sadrži aktivnosti za djecu od 3 do 12 godina. Helen Doron učenici imaju vlastite lozinke koje im omogućuju pristup igrama i aktivnostima koje prate njihov tečaj. Gosti se također mogu igrati u zoni za posjetitelje.

Song Club
naš je ekskluzivni YouTube kanal sa zaštićenim Helen Doron pjesmama i video sadržajima za djecu od 0 do 6 godina.

 

 

Helen Doron Radio
naša je radio postaja koja emitira program uz koji se povezuju tinejdžeri diljem svijeta – na engleskom, naravno.

Prve riječi na engleskom uz Flupea
naša je prva igra za mobilne uređaje. Predivna igrica napravljena je posebno za veoma mlade korisnike mobitela (2-5 godina). Jednostavno dotaknite i otkrijte. Idealno za mlade umove i male prstiće. Dostupne su na i-Store i Google Play.

 

Više detalja saznajte na našoj Facebook stranici. Možete nas kontaktirati putem maila: [email protected] ili na broj telefona 063 916 000.

Čekamo vas!

Sponzorirani članak!

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.