Hercegovac zamjerio gostima jer na odlasku nisu rekli ‘‘nemojte šta zamjerit’’

U nedjelju navečer u mjestu Bileća u Hercegovini je izbio manji incident u kojem je nekoliko osoba prošlo s lakšim tjelesnim ozljedama. Kako prenose tamošnji mediji, incident se dogodio u dvorištu obiteljske kuće izvjesnog Milana D. (podaci poznati redakciji), a navodno je uzrok incidenta svađa spomenutog gospodina s gostima koji su došli na večeru.

Hercegovački portal devize.ba danas je prenio navodne izjave glavnih protagonista ove svađe, Milana D. i njegovog kuma Mate Š. Prema njihovim izjavama, tenzije su bile vidljive već u početku, čim je Mate automobilom došao u dvorište svog kuma. Domaćin je zamjerio svome kumu što je po dolasku u njegovu kuću nuždu obavio u zahodu, a ne u dvorištu ispod šljive. Tenzije su se nastavile tijekom večere, a prve iskre su počele sijevati nakon što je Mate zaboravio pohvaliti kumovo uređenje interijera s riječima ”lipo si ti ovo uredio”.

Ipak, bez obzira na tenzije, večeru su nekako uspjeli privesti kraju, no po izlasku Mate i njegove obitelji iz kuće, počeo je pravi kaos. Nakon što su se on i njegova obitelj spremili, ipak su srdačno pozdravili domaćina i krenuli prema svom Mercedesu. U tom trenutku Milan je izgubio živce i lopatom nasrnuo na svog kuma. Nekoliko sekundi kasnije, u kaos su bile uključene obje obitelji, a teže ozljede spriječili su susjedi koji su dotrčali čim su vidjeli što se događa.

Nakon što su Milan i njegov kum privedeni u policijsku postaju, tenzije su se nekako smirile, a Milan je po izlasku iz postaje priznao kako je kumu zamjerio to što mu po odlasku nije rekao ”kume, nemojte šta zamjerit”.

– Ni on ni njegova obitelj se nisu udostojili reći meni i mojoj ženi ono što se po tradiciji treba reći. To je bila kap koja je prelila čašu – završio je vidno uznemireni Milan.

news-bar.hr

*News Bar je satirično-humoristični portal. Vijesti koje su objavljene na portalu su izmišljene s ciljem stvaranja satiričko-humorističnog djela te ih stoga ne treba shvaćati ozbiljno. Svaka sličnost sa stvarnim osobama, pojavama ili institucijama je slučajna.

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.