Hercegovački biser Kravica zasjao pod svjetlima reflektorima

Jedan od najljepših vodopada u Bosni i Hercegovini – vodopad Kravica koji se nalazi u općini Ljubuški, zasjao je punim sjajem u noćnim satima!

Naime, ovaj biser Hercegovine od sada je dostupan posjetiteljima i mnogobrojnim turistima i u večernjim satima, s obzirom da je u potpunosti osvijetljen LED rasvjetom i tako predstavlja jednu od najvećih atrakcija u Hercegovini.

Bljesak.info doznaje kako se s projektom postavljanja rasvjete počelo prije mjesec dana.

”Kroz projekt je realizirano postavljanje rasvjete silazne pješačke staze i pristupnog puta prema vodopadu Kravice, kao i osvjetljenje samog vodopada. Radi se o LED rasvjeti koja ima visoke svjetlosne učinke i nisku potrošnju električne energije”, rekli su za Bljesak.info iz Općine Ljubuški.

S obzirom da ovu lokaciju godišnje posjeti više tisuća turista, odlučeno je i kako će se na samom ulazu u kompleks Kravice napraviti zgrada, odnosno upravni objekt.

”Nakon postavljanja rasvjete idemo u izgradnju objekta koji će služiti za pružanje svih potrebnih informacija turistima kojih je iz godine u godinu sve više”, dodaju iz Općine Ljubuški, uz napomenu kako će u prvim danima lipnja biti gotovi grubi građevinski radovi na objektu.

Reflektori su obasjali vodopad krajem svibnja, a atraktivni netaknuti biser postao je time prava poslastica za oko svim ljubiteljima prirode i njenih ljepota.

Fotograf portala Bljesak.info proveo je noć na Kravicama, gdje je pod vedrim nebom prepunim zvijezda zabilježio prelijepe kadrove koji se viđaju rijetko gdje u svijetu.

4 komentara

 1. Ljepe su nase kravice kao i nas Neum. Pozdrav iz Kalesije

  Like(0)Dislike(0)
 2. Dođi guzicu oprat ????

  Like(3)Dislike(0)
 3. AAAAA budala.
  Pa kome to treba???
  Početak kraja jednog bisera.
  Šteta.

  Like(1)Dislike(0)
 4. Uništavaju to što malo ima lipote.
  Treba to spriječiti pod hitno.

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.