Hercegovina poharala bh sport: Osam naslova u krugu 50 kilometara!

Minula sezona u kolektivnim sportovima u BiH donijela nam je dosta uzbuđenja kako u borbi za prvenstvene titule tako i trofeje u Kupu, odnosno promocije u PL BiH.

Spomenuta sezona je sa sobom ponijela i jedan kuriozitet. Naime, čak osam trofeja je završilo u krugu od 50 km, na relaciji Mostar – Grude – Široki Brijeg – Gabela.

U nogometu, titulu prvaka je osvojila momčad Zrinjskoga, Kup je pripao nogometašima Širokoga Brijega. Rukometaši Zrinjskoga su osvojili Kup, a rukometašice Gruda titulu prvakinja. Mostar SG je prvak u futsalu, dok su promociju u najviše rangove u BiH ostvarili GOŠK Gabela u nogometu, Student iz Mostara u košarci te odbojkašice Mostara.

Iz svega navedenoga možemo donijeti zaključak da je u prethodnoj sezoni Hercegovina postala apsolutni pobjednik kada su u pitanju kolektivni sportovi u Bosni i Hercegovini.

4 komentara

 1. Ponosna moja je zemlja Hercegovinaa…

  Like(7)Dislike(0)
 2. Koliko para toliko muzike, dok je CK (csntralni komitet) financira tad su pare završavale u bosanskim klubovima a sad je toga nestalo i nastalo vrhunski rezultata.

  Like(3)Dislike(0)
 3. Vrlo važno tko je prvak.!

  Like(0)Dislike(3)
 4. Dabogda bile 100 km

  Bravo

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.