VIDEO: Hercegovke u Supertalentu ostavile žiri bez teksta

Nedjeljna epizoda Hrvatskog Supertalenta donijela je zgodne mišićave frajere, jake razbijače, opasne streličare, ali i djevojke anđeoskog glasa.

Darija i Ana Ramljak sestre su koje dolaze iz Međugorja i samouke su glazbenice. Glazbom se bave oko pet godina, a kao i većina sestara dosta su različitog karaktera, no glazba je ono što ih povezuje.

Religija i duhovnost vrlo su važne u njihovim životima, a sukladno tome izvele su svoju obradu pjesme ”Milost”. Njihova istinska ljubav prema pjevanju sve je ostavila bez daha.

Kao i Sestre Ramljak, Matea Bošnjak nastupila je s točkom pjevanja uz instrumentalnu pratnju. Ova sedamnaestogodišnjakinja dolazi iz Viteza i izvela je pjesmu Bonnie Tyler ”I Need a Hero” uz klavirsku pratnju prijateljice Ane. Martinu Tomčić su posebno oduševile koja je prokomentirala da ovo svijet još nije vidio.

”Pjesma je stari hit, ljudi je poznaju. Izvorno je brza, ali moja je verzija sporija i drugačija od originala”, ispričala je Matea kojoj izvedba u Supertalentu nije prvi javni nastup.

7 komentara

 1. Svaka cast cure

  Like(5)Dislike(0)
 2. Svaka cast.za pohvalu curke.

  Like(3)Dislike(0)
 3. Samo naprijed.

  Like(2)Dislike(0)
 4. Bravo cure, drugi put neku od Seve ili Jelene Karleuše

  Like(0)Dislike(10)
 5. Je bas moderno Dite

  Like(0)Dislike(0)
 6. Cure, svaka cast!

  Like(0)Dislike(0)
 7. BRAVO!!!

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.