Himna Uniteda koju je opjevao Mostarac puštena na Old Traffordu

Više od tri godine čekanja napokon su se isplatile. Himna koju je voljenom klubuManchester Unitedu napisao, skladao i izveo mostarski Hrvat Mario Zovko večeras je doživjela svoju premijeru na Old Traffordu uoči utakmice četvrtog kola Lige prvaka između “crvenih vragova” i CSKA Moskve.

– Jako sam uzbuđen, teško je opisati ovaj osjećaj. Kada mi je direktor kluba poslao e-mail i javio da će pjesma biti promovirana na Old Traffordu, čitao sam ga u nevjerici i mislio da sanjam – rekao je Mario Zovko, strastveni navijač manchesterskih crvenih.

Zovko navija za United od malih nogu, još od vremena kada su na “teatru snova” nastupali Éric Cantona, David Beckham, Ryan Giggs, Paul Scholes i ostali. Nedugo nakon objave pjesme stigao je poziv iz kluba i snimanje za klupsku televiziju, no tek ju je večeras mogao čuti i auditorij na jednoj utakmici Uniteda.

– Što više reći? Nema dalje… Kad se samo sjetim koliko sam se godina trudio, učio i radio da se uopće udostojim krenuti u ovakav projekt – dodao je Mario Zovko za Bljesak.info.

Manchester United ima više od 600 milijuna navijača diljem svijeta i njihova marketinška služba dobiva stotine pjesama, no baš ih je ovaj uradak toliko oduševio da su prekršili strogo propisani protokol i odlučili pustiti “Odu Manchester Unitedu”uoči utakmice.

Za pjesmu kaže kako je uživao svaku sekundu od nekoliko mjeseci, koliko ju je stvarao, da tekst i glazba dolaze iz njegova srca, produkcija i aranžman iz duše, a glas iz cijelog njegova bića.

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.