Hit s Blidinja: Mercedes ”čupa” ralicu iz snijega

Prvi ozbiljniji snijeg ove zime donio je probleme vozačima diljem Bosne i Hercegovine, a dosta cesta je u potpunosti i zatvoreno.

Snijeg s kolnika čiste ralice, ali što kada u snijegu ”ostanu” upravo ti strojevi? Viralni video stiže nam s Blidinja gdje ralicu iz snijega izvlači džip Mercedes-Benz G klase, piše Bljesak.info.

Video je objavljen na Facebook stranici Mercedes Fan Klub Hercegovina, a do zaključivanja ovog članka pregledan je više od 75.000 puta, 167 puta je podijeljen, a objavu je ”lajkalo” preko 2.200 korisnika ove društvene mreže.

20 komentara

 1. Nije ono lako izvuć kamiona odnosno ralicu punu pijeska ALI G-VERZIJA RIJESAVA STVAR ????

  Like(5)Dislike(2)
 2. Teška skalamerija

  Like(3)Dislike(0)
 3. Ovo nije R od ralice,u ovom čovik samo može izginut ili nekog ubit na cesti………. žešća ‘raga’ bez guma bez lanaca,kočinica itd itd

  Like(9)Dislike(0)
 4. A i G Mercedes ima široke gume da su uže bolje bi bilo

  Like(7)Dislike(3)
 5. Jel je izvukao do kraja ili? Opet je stala

  Like(0)Dislike(2)
 6. Koce ti ga to moj đor znat

  Like(2)Dislike(0)
 7. Ovo ralica?! Ovo je sramota, necu vise nikad gore zimi otic

  Like(5)Dislike(3)
 8. Ja ne vidim ko koga vuce, jedino dzipa zabacuje kad potegne.

  Like(1)Dislike(0)
 9. Neka ove firme sto su zaduzene za odrzavanje uloze malo u strojeve. Cija je ralica ?Neka kupe novu ralicu . Ovoj ima sto godina . Ovo nije ralica ovo je sramota firme kojoj ralica pripada. Jad i tuga kao sve u nas.

  Like(5)Dislike(0)
 10. Ova ralica je opasnost na cesti. Na koji nacin se dodjeljuje ciscenje i odrzavanje cesta? Neka firme koje se bave tim poslovima uloze malo u opremu. Mislim da se ovako sramote i dovode ljude u opasnost jer nisu sposobni uraditi ono sto se od njih trazi i za sto su placeni.

  Like(2)Dislike(0)
 11. Ovakve ralice u Albaniji se prodaju pod staro željezo . Opasnost na putu i sramotno šta se sve dozvoljava

  Like(7)Dislike(0)
 12. Ovako se Vrano Grganovic čitavu noc jača sa jasenom kad ujutro imas sta vidit jasenu nista a Vrano sav izgreban. Tako i ovaj dzip

  Like(0)Dislike(1)
 13. Ovo je sramota. Volimo sa obitelji i prijateljima otici na Blidinje ali nakon ovoga nisam vise sigurna. Sta misliti nakon ovoga ? Poslovi se dodjeljuju firmama koje nisu sposobne to odraditi. Mislim da je ralica davno trebala biti poslana u mirovinu.

  Like(1)Dislike(0)
 14. Ovo je litnja ralica! Kud ces sinko gori bez lanaca na kamionu, sad bi policija trebala na osnovu ovog video zapisa poslati kaznu svima koji su uključeni u ovu sramotu! Da se bar nisu sramotili ovi što su snimali, ali daj Bože da dogodine ne bude isto!

  Like(1)Dislike(1)
 15. Svaka cast za mercedesa!!!! A ralica je skalamerija

  Like(4)Dislike(1)
 16. Sramota,mogli ste objavit kako dica prave snjegovića.

  Like(1)Dislike(0)
 17. ovo je neka budala sto vozi dzip.

  Like(1)Dislike(0)
 18. Od koje je fitme ova skalamerija ?

  Like(1)Dislike(0)
 19. Pa ljudi sta je vama. Kakva je sramota sto ne moze da krene sa kamionom pa vidite li da je palo skoro pa 10 cm sniga kako on to da savlada

  Like(0)Dislike(0)
 20. Ova ralica nemere meda???

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.