HNK Mostar brucošima dobrodošlicu želi besplatnom predstavom

Predstava HNK Mostar „Vanja i Sonja i Maša i još jedan“ autora Christophera Duranga u režiji Nine Kleflin, redateljice iz Zagreba bit će odigrana u petak 23. listopada u 20 sati na Maloj sceni HNK Mostar.

Ovom predstavom Hrvatsko narodno kazalište u Mostaru želi iskazati dobrodošlicu svim brucošima mostarskih fakulteta pa će samo za njih ulaz biti besplatan.

Predstava „Vanja i Sonja i Maša i još jedan“ je djelo američkog autora Chritophera Duranga i dotiče se obiteljskih vrijednosti koje moraju preživjeti suvremeni način života u vremenu u kojem se interakcija među ljudima svodi na internet društvene mreže.

Vanja i Sonja su brat i sestra koji nakon smrti roditelja ostaju živjeti u velikoj obiteljskoj vili na obali jezera. Njihov život, nezanimljiv ali stabilan, mijenja dolazak sestre Maše, filmske zvijezde izblijedjele slave. Ona se vraća kući sa znatno mlađim ljubavnikom.

„Vanja i Sonja i Maša i još jedan“ je komedija u kojoj se američki autor osvrće na klasično djelo Čehova „Tri sestre“ i pokušava odgovoriti na pitanje: je li moguće dostojanstveno stariti u vrijeme selfija, Facebooka i Twittera?

U predstavi igraju: Velimir Pšeničnik Njirić, Sanda Krgo Soldo, Jelena Kordić Kuret, Ivan Skoko, Nikolina Marić i Tina Laco.

Ulaz za brucoše mostarskih fakulteta je besplatan. Redovna cijena ulaznice je 10 KM za učenike, umirovljenike i studente 5 KM.

Ulaznice se mogu rezervirati telefonom 063 317 348, putem Facebook stranica Hrvatsko narodno kazalište u Mostaru i HNK Mostar i e-mailom: [email protected], priopćeno je iz HNK Mostar.

 

 

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.