Hotel Ero ”ode” za 10,5 milijuna KM

Nakon što je Vlada Hercegovačko-neretvanske županije u srijedu donijela odluku o kupnji mostarskog hotela ”Ero”, u četvrtak je i potvrđena cijena po kojoj će biti kupljen objekt površine cca 9.500 metara četvornih.

 ”Objekt smo Vladi HNŽ, a na osnovu natječaja koji su oni raspisali, ponudili po cijeni od 1.100 KM po metru četvornom, što u konačnici znači da je ‘Ero’ prodan za iznos od cca. 10,5 milijuna KM”, potvrdili su za Klix.ba iz Federalnog zavoda MIO dodajući da će novac dobiven od prodaje objekta trošiti za redovno poslovanje Zavoda, što u osnovi znači prvenstveno za isplatu mirovina.

Vlada bi u rekonstrukciju ”Ere” trebala utrošiti blizu 1,4 milijuna maraka i to u četiri rate da bi objekt bio prilagođen potrebama smještaja institucija.

U hotelu ”Ero” tako će biti smještena sva tijela županijske uprave dok će ostale entitetske i županijske institucije, kako tvrdi Klix, same potražiti smještaj za svoje djelatnike.

Jedna od njih je i Turistička zajednica HNŽ-a iz koje vjeruju da će ostati u hotelu ”Ero”. Razlog ostanka vide u tome što je Vlada HNŽ-a, preko resornog županijskog ministarstva, osnivač TZ HNŽ-a.

4 komentara

 1. Svaka čast tako se to radi neko mogu li ja bit Direktor Hotela Prvi

  Like(0)Dislike(0)
 2. Đe ode?

  Like(0)Dislike(0)
 3. gggggggggggggggggggg

  Nigdi Županija kupila od federacije E
  E i sad kad se sredi hotel to će stoka pokrast da bi se poglo privatizirat za kunu

  Like(0)Dislike(1)
 4. Ako sam dobro razumio sami prodavali sami kupovali a novac ide za mirovine. Pa čemu onda ja i ostali pravovjernici uplacivamo doprinose ako ne idu za mirovine. Transakcija je obavljena svaka čast kao i sve ostalo u ovoj nasoj razvijenoj i naprednoj pederaciji

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.