Hrvatskom grbu ponad Širokoga Brijega vraćen stari sjaj

Gradski odbor Mladeži HDZ-a BiH u srijedu poslijepodne organizirao je akciju čišćenja i ponovnoga bojanja hrvatskoga grba ponad Širokoga Brijega, čime mu je vraćen stari sjaj.

Ovaj grb izrađen je 1990. godine. Grb se savršeno uklopio u okruženje u kojem se nalazi. Napravili su ga građani Širokoga Brijega, a od svoga nastajanja pa do današnjega vremena postao je jedan od najpoznatijih simbola Širokoga Brijega.

Zahvaljujući svojoj poziciji i veličini, grb je vidljiv iz velikoga dijela gradske zone, kao i iz dijela okolnih naselja.

Ovo je još jedna od akcija čišćenja i uređenja grba u organizaciji Gradskoga odbora Mladeži HDZ BiH Široki Brijeg, koje su posljednjih godina postale tradicija.

9 komentara

 1. Jesu to cistili potomci onih sto su prije pisali “zivio drug tito”?

  Like(2)Dislike(3)
 2. Kad ćete očistit duhansku stanicu mladeži hdz-a?

  Like(1)Dislike(4)
 3. Koko se okreću vremena, politika, a i ljudi.j. Sjećam se vremena kad su očevi od ove HDZ mladeži pisali po brdima TITO VOLIMO TE. Možda se opet vrijeme uskoro promjeni. Spremite moji HDZ omladinci boje za prefarbat ovo kamnje. Ljudi se lako okrenu kako vjetar puše, ali za ofarbat kamenje treba boje i truda. Koji će se slogan pisati, i koji će se grb crtati, koga to briga, bitno je da vama bude dobro i da od toga imate pozamašnu korist.

  Like(1)Dislike(1)
 4. Je li itko vidi da ovo uopće nije hrvatski grb, već grb od tvorevine izdajice Ante Pavelića??

  Like(2)Dislike(3)
 5. Sjetih se sinošnjeg evanđelja
  Ako daruješ radi to skrovito i ne hvali se time, jer onda će ti plaća biti ovdje a ne na nebesima
  Ako moliš, moli i u samoći , a ne samo u crkvama i skupovima da se dokazuješ pred svima kao vjernik
  Ako postiš, budi vesel, a ne mrgodan da svi vide kako ti odrađuješ pokoru

  Grb, zastava, nacija nosi se u srcu ma gdje bili s ponosom poštovanjem i nadasve POŠTENJEM. To se ne pokazuje i ne dokazuje, jer tko god to radi namjere mu nisu poštene. HDZ koji crta ogromne grbove po brdima, a devastira vlastiti narod svojom politikom u svrhu osobnih interesa. To je podlo i licemjerno. Pogledajte moja mladeži HDZ-a koliko vaših vršnjaka odlazi ili planira odlazak iz ove devastirane zemlje. Pogledajte pusta sela, ljude koji rade uzalud jer ne mogu unovčiti svoj trud, pogledajte brda MINISTARSTAVA po hrvatskim županijama s ogromnim plaćanjima koja ne rade i ne poduzimaju ništa da ova zemlja ne ostane pusta.
  Samo zadužuju, podižu kredite i ulažu u svoj luksuz i nezaslužene pleće.
  Skrivaju se iza ovog grba, iza zastave za koju si ginuli naši preci. Da ovaj grb ima oči odavno bi već proplakao koju je sramotu pretrpio.

  Like(4)Dislike(0)
 6. Za khm khm.aj necemo o pavelicu,zovi ga kako hoces,a sto je za tebe josip broz tito,izdajnik,zlocinac il po tebi osloboditelj heroj.

  Like(0)Dislike(0)
 7. Gospodo draga!
  Grb, stijeg i himna su ovozemaljske svetinje i ne trebaih skrivati, izrugivati se s njima niti špotati ove koji ih s ponosom nose i ističu. Ljubab prema Bogu i Domovini je nešto s čime se treba ponositi, a drugi par rukava je licemjerje naših političara koje ni najmanje ne može zaprljati čin domoljublja. prema tome ne mješajte šiške i oraške. Poštovani Che! U svezi istog pitao bih i ja ovog Titinog kopilana: “Jeli uopče moguće da masovni ubojica i kloljač nije zločinac”?

  Like(1)Dislike(0)
 8. Postovani grga,mislim da se iz mog pitanja za doticnog gospodina moze iscitati i odgovor sto ja mislim o titi.zlocinac top klase.zato mi se i gadi prevrtljivost ovog naroda ciji su se ocevi natjecali ko je veci titovac a danas se i oni i njihova djeca natjecu ko je veci hrvat-hdz-ovac.ne dajem za pravo hdzu da prisvaja hrvatstvo kao nasto na sto oni imaju ekskluzivno pravo.uz duzno postovanje nekima u hdzu ima mnogo vecih domoljuba koji nisu njihovi clanovi,jer lako je biti domoljub kad je novcanik i stomak pun kao u vecine hdz-ovaca.a kad zeludac od gladi zuji i propuh u novcaniku onda se vidi tko je tko.

  Like(0)Dislike(0)
 9. Svaka cast i mladima i starima iz hdz-a,vratili su sjaj u blagajnu zupanije,pocistili su je do zadnje mrve sad se prazna sjaji ko ogledalo.

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.