HT Eronet generalni sponzor Mostarskog proljeća

U Galeriji Aluminij, koja ove godine slavi petnaest godina svoga postojanja, predstavljen je program ovogodišnje međunarodne kulturne manifestacije „Mostarsko proljeće 2015. – XVII. dani Matice hrvatske“ pod generalnim sponzorstvom HT Eroneta.

Mostarsko proljeće službeno se otvara u utorak 21.4.2015. i to izložbom „15./25. Veribus Unitis“ u organizaciji Franjevačke galerije Široki Brijeg, a u suradnji s Galerijom Aluminij i Maticom hrvatskom, koju su nazočni predstavnici medija premijerno imali priliku pogledati upravo na press konferenciji. Riječ je o zaista posebnoj i bogatoj izložbi monumentalnih likovnih djela iz fundusa Franjevačke galerije koja je do sada rijetko tko mogao vidjeti, a svi posjetitelji galerije Aluminij mogu je pregledati besplatno svakim danom tijekom sljedeća četiri tjedna.

mp2015 1

Iz bogatog programa Mostarskog proljeća, valja izdvojiti operetu „Spli’ski akvarel“ u izvedbi ZGK Komedija iz Zagreba, koncert Natali Dizdar, premijeru nove predstave Male scene HNK Mostar, zatim komičnu operu „Ero s onoga svijeta“ u izvedbi Narodnog pozorišta Sarajevo, te brojne druge koncerte, izložbe i manifestacije.

Kompletan program dostupan je na web stranicama Matice hrvatske Mostar.

Mostarsko proljeće 2015. završava 3. lipnja.

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.