HT ERONET uz Mostarske mažoretkinje

Nakon niza uspješnih nastupa u proteklih mjesec i pol dana – na Večernjakovu pečatu, Mostarskom proljeću, državnom prvenstvu s kojega su se vratile s nizom medalja, te europske turneje po Francuskoj, Mostarske mažoretkinje očekuje još jedno radno ljeto, nova putovanja, natjecanja, novi izazovi.

Da bi se što bolje predstavile na svim ovim nastupima, festivalima, natjecanjima, bilo je potrebno i obnoviti dio opreme u čemu im je potporu dao HT ERONET.

„Koristimo ovu prigodu od srca zahvaliti HT ERONET-u koji nam je pomogao nabaviti nove pom-pone koji su zaista bili veliko osvježenje našoj opremi i koji su upotpunili naše točke. Naime, osim onog tehničkog i umjetničkog dojma, na natjecanjima se gledaju i oprema, rekviziti, odore. S novim pom-ponima smo, uistinu, zabljesnuli i osvojili nove medalje. Nadamo se da ćemo nastaviti uspješnu suradnju s HT ERONET-om“, kazala je voditeljica i koreografkinja Mostarskih mažoretkinja Anja Puhalo.

mažoretkinje2

„Imamo dosta nastupa, a od većih istaknula bih onaj u Neumu, na NAFF-u. Slijedi kratak ljetni predah, potom brojne turneje i daleka putovanja. Nedavno smo se vratile s Europske turneje po Francuskoj na koju smo išle s Puhačkim orkestrom KUD-a Željezara iz Zenice s kojima smo još prošle godine sklopili izvrsnu suradnju. Riječ je o festivalima na sjeveru Francuske gdje su naše djevojke nastupile u više gradova – Lille, Alizay, Hirson i Estaires – sa skupinama iz cijeloga svijeta: Kolumbije, Brazila, Portugala, Španjolske, Slovačke, Francuske, Belgije, Austrije. Kao šlag turneje bio je i jednodnevni izlet u Pariz gdje smo posjetile sve znamenitosti ove metropole“, kazala je Puhalo.

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.