HT ERONET na Sajmu gospodarstva Mostar 2017.

Danas je otvoren Sajam gospodarstva u Mostaru na kojem se HT ERONET već tradicionalno predstavlja u Paviljonu 2.

Nakon svečane ceremonije otvaranja, štand su posjetili predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković sa suradnicima te ostali dužnosnici koje su ugostili predsjednik i članovi Uprave HT ERONET-a.

Pored bogate ponude usluga, HT ERONET na Sajmu dodatno predstavlja i usluge kreirane za privatne korisnike, kao što su Super tarife uz Coolpad uređaje, HBO paket u sklopu TRIO paketa te promovira WEB shop.

Poslovni će se korisnici moći upoznati s Office 365 uslugom, HT Eronet Cloud centrom te ICT rješenjima.

U sklopu sajamskih aktivnosti organiziran je i okrugli stol pod nazivom „Digitalno gospodarstvo“ ERICSSON NIKOLA TESLA na kojemu je jedan od predavača bio i član Uprave, izvršni direktor za pokretnu mrežu dr.sc. Goran Kraljević.

6 komentara

 1. Mogu li gospoda reći koji su stručnjaci nabavili ove smeće modeme -routere Zyxel koji prekida wi-fi vezu svako par minuta. I to prodaju i instaliraju u trio paketima. Ajde kompanijo zvana 5% i Gibraltar javite odgovor.

  Like(4)Dislike(0)
 2. Tako je kakav je ovo internet

  Like(0)Dislike(0)
 3. Na tim sajmovima,nakon zatvaranja,u Mostaru i okolici gdje su smjesteni gosti i hostese,bude vise sexa nego o porno filomovima…Sve se tu radi-osim sklopljenih poslova,cemu bi trebao sluziti sajam gospodarstva…Vjerujte Jozi,sve sam to prosao davno…

  Like(0)Dislike(3)
 4. Jeste li rekli da ste najskuplji

  Like(0)Dislike(0)
 5. Pa moj Jozo i to je za ljude,sex je zdrav

  Like(1)Dislike(0)
 6. HT ima daleko najlosiju internet uslugu, spor i skup internet, losa veza, losa oprema a najskuplji su u regiji. Nista nisu poboljsali ni dr.sc Goran ni dr.sc Vilim

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.