HT ERONET: Nismo ni pod kakvim političkim pritiscima; želimo samo osigurati najbolje našim korisnicima!

U svezi s napisima koji su se pojavili u nekim medijima ovih dana, kako je „očito da politika gura ERONET u potpis štetnog ugovora za tu kompaniju prema kojemu bi za prava Sport Klub kanala za iduće tri godine platili 8.000.000,00 KM umjesto 4.000.000,00 KM, koliko bi platili ako bi pričekali 15 dana na rješenje Konkurencijskog vijeća o prinudnom izvršenju rješenja“ i kako će tako HT ERONET biti oštećen za 4 milijuna KM, želimo naglasiti sljedeće:

Nakon prekida reemitiranja Sport Klub kanala, HT ERONET stalno je bio u pregovorima s vlasnicima prava, a sve iz jednog jedinog razloga – kako bismo osigurali kvalitetan sportski sadržaj našim korisnicima.

Sve ovo vrijeme naš jedini cilj bio je: učiniti našu IPTV uslugu konkurentnom i imati zadovoljne korisnike, tako da ne stoji teza da „politika gura“ i radi pritisak na HT ERONET te kako ćemo potpisati za kompaniju štetan ugovor.

Sve odluke koje donosimo u HT ERONET-u donosimo na temelju tržišnih prilika koje nas okružuju, bez bilo kakvih političkih pritisaka za koje odgovorno tvrdimo da ih nema u posljednjih nekoliko godina.

Jedini „pritisci“ dolazili su od naših korisnika, a u svezi s ponovnim uvrštavanjem Sport Klub kanala u našu ponudu.

Kako procesi pred nadležnim državnim tijelom (Konkurencijskim vijećem) traju više od četiri godine, mi, kao tržišno orijentirano poduzeće, u pregovorima tražimo kompromis s drugom ugovornom stranom.

Na koncu, želimo posebno naglasiti kako su pregovori s vlasnicima prava za Sport Klub kanal u ovom trenutku u završnoj fazi, te se nadamo kako ćemo, ponajprije na zadovoljstvo naših korisnika, uskoro i potpisati ugovor.

8 komentara

 1. Nezadovoljni korisnik

  Lopovi ukinuli ste SK i sad placam godinama bezveze dabogda se ugasili a ona zgradurina vam se srusila

  Like(4)Dislike(0)
 2. Kad se potpisivalo Sport klub je bio u ponudi,a kad potpišeš ukinu ga i ti plaćaš kao da je u ponudi

  Like(4)Dislike(0)
 3. KRIMINALNA LOPOVSKA ZADRUGA.

  Like(0)Dislike(0)
 4. KRIMINALNA LOPOVSKA ZADRUGA.

  Like(1)Dislike(0)
 5. Elektro broj 2,cast iznimksma al masa uhljebina sve na racun korisnika.

  Like(0)Dislike(0)
 6. Ugovor mi istjece u 9mj do tad ako ne bude SK nema produljenja ugovora

  Like(0)Dislike(0)
 7. Al kapone je za njih mala beba sta je za njih osam miliona da samo vrate sto su uzeli iz firme u privatne dzepove to nebi ni osjetili ,lopovska klika od striceva,tetaka,ujni I slicni rodbinski veza,a uz to jos podobni partiski kadrovi

  Like(0)Dislike(0)
 8. Lazete sami sebe. Zna se da politika vodi Eronet.
  Sigurno idete na onu staru foru, ako se laz dovoljno puta ponovi, postaje istina…

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.