HT ERONET: Upozorenje korisnicima-sumnjivi pozivi

Kod nekolicine korisnika primijećena je pojava propuštenih nepoznatih poziva iz inozemstva. Radi sigurnosti i izbjegavanja mogućnosti prevare, savjetujemo korisnicima da ne uzvraćaju pozive na nepoznate brojeve ako sumnjaju u njihovu vjerodostojnost.

HT ERONET je onemogućio pristup prema svim do sada uočenim brojevima kako bi se spriječile štete i nekontrolirani troškovi koje pozivanje takvih brojeva može izazvati.

Napominjemo da se korisnicima neće ništa obračunati ako se uspiju javiti na dolazni poziv, ali ako pozivaju takve brojeve poziv će se obračunati prema važećem cjeniku za međunarodne pozive ovisno o destinaciji.

U slučaju primljenih propuštenih poziva s nepoznatih i sumnjivih brojeva, HT ERONET moli korisnike da odmah obavijeste korisničku podršku na e-mail [email protected] ili pozivom na besplatni broj 0800 88888, kako bi se pokušaji prevare i neželjeni troškovi što brže zaustavili i spriječili.

11 komentara

 1. Kome mogu prijaviti to sto Eronet ima najskuplju uslugu, a najgoru kvalitetu?

  Like(26)Dislike(0)
 2. u Eronetu sve skuplje nego li igdje drugo puuu

  Like(8)Dislike(0)
 3. A ja se obradova da me zove tetka iz njemačke

  Like(1)Dislike(1)
 4. “Napominjemo da se korisnicima neće ništa obračunati ako se uspiju javiti na dolazni poziv”

  Ako se uspiju javiti 🙂 I
  zgleda kao nagradna igra, hoće li bit neka nagrada ako se uspijem javiti na dolazni sumljivi broj?

  Koji članak mila majko, haha Hebo lud zbunjenog.
  Javit se, ne javit se, zvati , propustiti, šta li nam je činiti? Srića pa nas tata Eronet štiti.

  Like(4)Dislike(1)
 5. Nagradna igra2

  Eto, kritiziraj i ispadneš nepismen. Mijenjam sumljivi broj za sumnjivi broj

  Like(1)Dislike(0)
 6. Upozozorenje grudjanima!neki nepismeni sumnjivi likovi se muvaju oko duvanjske stanice.(niposto nisam rekao svi,samo neki.)

  Like(6)Dislike(0)
 7. Supermoćni junaci from Eronet

  “U slučaju primljenih propuštenih poziva s nepoznatih i sumnjivih brojeva, HT ERONET moli korisnike da odmah obavijeste korisničku podršku”
  Jel se mogu javiti vašoj svemoćnoj korisničkoj podršci ako nisam propustio primljeni poziv s nepoznatog i sumnjivog broja?
  Kolo sumnje, propuštenog, uspjeha i naplate dolazi do izražaja.
  Jaka je moć Eroneta, njihova korisnička službe u kombinaciji sa odnosima sa javnošću čini duo kojem na kraj ne mogu stati ni udružene snage Marvelovih superjunaka.

  Like(0)Dislike(0)
 8. Nagradna igra 3

  “Napominjemo da se korisnicima neće ništa obračunati ako se uspiju javiti na dolazni poziv”
  Tek sad sada uspio skužiti nagradu za one koji brzo potežu i uspiju se javiti na sumnjive dolazne pozive… bolje ikad nego nikad.
  Pa nagrada je ta da onima koji se uspiju javiti na sumljivi broj neće biti ništa obračunato.
  Dakle, možemo pričati beskonačno besplatno sa sumljivim brojevima ako se uspijemo javiti. Hvala tata Eronet. Jedva čekam da me zovne kogod sumnjiv, neće mi uteć.

  Like(3)Dislike(0)
 9. U nedjelju sam dobio takve pozive i to nekoliko puta s nekog čudnog broja. Samo zazvoni jednom da ostane broj čekaju da odgovoriš. Ali šipak, samo izbrišem povjest poziva da ne bih slučajno nazvao.

  Like(0)Dislike(0)
 10. Ma sranje zivo…

  Like(0)Dislike(0)
 11. The President of Russia

  Hi everyone,džast tu mejk šur det everibadi ste mi dobri,I džast malo called from inozemstvo.No sekirancija about dis džast tej it izi čill.Mejbi nekad i obađem Općinu.Big hi tu Eronet

  Like(0)Dislike(1)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.