Humanitarci htjeli pomoći Alepu, a ono ih opljačkali u Sarajevu 

Još jedna sramotna pljačka dogodila se u Sarajevu, kada je obijen kombi sudionika Građanskog marša za Alep.

Nakon što su bez problema prošli više od 1.000 kilometara diljem cijele Europe, sve od Njemačke do BiH, sinoć su sudionici ovog marša doživjeli prvu veliku neugodnost na svom putovanju.

Naime, kako je za Radiosarajevo.ba potvrdila organizatorica Anna Alboth, kombi je obijen na parkingu, te je tom prilikom ukradeno pravo malo bogatstvo koje se sastoji od šest laptopa, 250 eura, dvije putovnice, dvije vozačke dozvole, jedne osobne karte , nekoliko torbi za laptope, jedne motorole i jednog objektiva.

“Dok smo organizirali događaj na mostu Olge i Suade netko je došao na parking i razbio je prozor na našem kombiju. Kada smo došli do kombija primijetili smo da nema naših stvari, što nas je jako rastužilo. Sada smo svi u velikim obvezama po veleposlanstvima, jer su nam nestali dokumenti, tražimo rješenja da se Marš nastavi uskoro, a ustvari željeli smo da se družimo s ljudima iz Sarajeva, no sada to vrijeme moramo potrošiti na druge stvari “, kazala je Anna. 

3 komentara

  1. Isti djava,ako nebi u bosni bi u srbiji ili bugarskoj. Dobro dosli na brdoviti balkan zapadnjaci.

    Like(0)Dislike(0)
  2. Sarajevo haha. Njih ne treba pomagati oni se snadu sami. Od Igmana do Trebevica to sve treba poprskat cidokorom pa ako sta ostane ponovit sa furadanom

    Like(2)Dislike(0)
  3. Pa vise pomoci trebaju u Sarajevu nego u siriji

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.