Humanitarna akcija HŽRK Zrinjski: Svim srcem u utakmici za Dubravka

U nedjelju 14.02.2016. godine, HŽRK „Zrinjski“ zajedno sa Sportskim savezom Grada Mostara organizira jednodnevni turnir humanitarnog karaktera za pomoć obitelji oboljelog Dubravka Knezovića, inače brata naše igračice Ivone Knezović, pod nazivom ”SVIM SRCEM U UTAKMICI ZA DUBRAVKA”, priopćeno je iz HŽRK Zrinjski Mostar.

Pozivamo Vas da zajedno s nama sudjelujete na spomenutom turniru kako bih prikupili što više novčanih sredstava koje namjeravamo prikupiti prodajom ulaznica i putem donacija na račun kod UniCredit Banke 3381402580696933 sa naznakom: za Dubravka.

Službeno otvorenje turnira je u 11 sati, koji će otvoriti predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara, gospodin Hasan Šišić.

Dubravko je obolio od leukemije u svojoj 2. godini života. Nakon dugogodišnjeg liječenja bolesti koja se bila smirila, Dubravko se ponovno od jeseni 2014. godine podvrgnuo kemoterapijama koje su nažalost morale biti prekinute prije nekoliko mjeseci zbog napuknuća gušterače i operativnog zahvata pri kojem mu je odstranjeno 2/3 gušterače. Upravo zbog ovog operativnog zahvata Dubravko se ne smije više podvrgnuti kemoterapijama niti mu može biti presađena koštana srž kako je bilo planirano. U ovom trenutku jedina nada za njega je eksperimentalno liječenje kod talijanskog onkologa, dr. Tullio Simoncini, u Rimu. Bolest je potpuno iscrpila Dubravka i njegovu peteročlanu obitelj koja se našla u teškoj financijskoj situaciji te zbog toga i trebaju našu POMOĆ!!

CIJENA ULAZNICE JE 5 KM

Svoj doprinos možete i uplatiti na žiro račun kod UniCredit banke broj: 3381402580696933 sa naznakom: Za Dubravka

hercegovina.info

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.