Humanitarna akcija „POSLUŠAJMO SRCEM“ za Antoniju Vuletić iz Drinovaca

Vijeće mladih općine Grude pokrenulo je humanitarnu akciju „POSLUŠAJMO SRCEM“ za liječenje desetogodišnje Antonije Vuletić iz Drinovaca. U sklopu humanitarne akcije, 19. rujna u Gradskoj sportskoj dvorani Bili Brig u Grudama održati će se turnir „Rukometno srce – Grude 2015.”

Turnir počinje u 13:30 sati, a završava u 19 sati finalnom utakmicom koja, upotpunjena sadržajem zabavnog karaktera, čini središnji događaj.

Program turnira:
13:30 sati HŽRK Grude Autoherc – ŽRK Sinj
15:00 sati ŽRK Marina Kaštela – RK Petason Vranjic
16:30 sati Utakmica najmlađih djevojčica iz Škole rukometa „Rukomet – od prvog koraka do prvaka“
17:15 sati Utakmica za treće mjesto
19:00 sati Finalna utakmica i zabavni dio programa u kojem će sudjelovati Grudske mažoretkinje, Hrvatski plesni klub, KŠD Rakitno i Marija Tomić

Ulaznice možete kupiti na sljedećim prodajnim mjestima, kao i na dan održavanja humanitarne akcije.

Prodajna mjesta u Grudama:
– Caffe bar Bellami
– Caffe bar Jimmy Woo
– Pizzeria Ajduk
– Caffe bar Padre
– Caffe bar Vanilla
– Caffe bar King
– Grafotisak benz
– Perišić benz
– Caffe bar Victoria
– Žulj trade
– Švabo benz
– s.t.r. Minikić
– Eurobenz Sovići
– Caffe K2 Sovići
– Kavana AB Drinovci
– Caffe bar Tony Tihaljina
– Auro benz Gorica

Prodajna mjesta u Posušju:
– Caffe bar Calipso
– Benzinska postaja F1 Posušje

Prodajno mjesto u Širokom Brijegu:
– Gradska kavana

https://www.youtube.com/watch?v=sSkYhB60Mps&feature=youtu.be

 

plakat

Antonija Vuletić rođena je 16. listopada 2005. godine u Drinovcima. Prvi razred osnovne škole pohađala je u Drinovcima te se zbog liječenja s obitelji seli u Split gdje nastavlja osnovnoškolsko obrazovanje. Prije dvije godine pojavili su se prvi problemi sa sluhom koji dovode do provodne nagluhosti i teških oštećenja u srednjem uhu. Nakon toga je uslijedio niz operativnih zahvata koji joj, nažalost, nisu bili od pomoći. Daljnje komplikacije i pogoršanja doveli su do toga da je Antonija primorana na liječenje u privatnoj klinici.

Poslušajmo srcem i omogućimo Antoniji nastavak liječenja jer obitelj nije u mogućnosti sama osigurati potrebna financijska sredstva.

Pozivamo vas da u skladu sa svojim mogućnostima podržite ovu akciju. Način na koji to možete učiniti je kupovina ulaznica za turnir “Rukometno srce – Grude 2015.” koji će se održati 19. rujna 2015. g. u Gradskoj sportskoj dvorani Bili Brig u Grudama. Turnir počinje u 13:30, a završava u 19 sati finalnom utakmicom koja, upotpunjena sadržajem zabavnog karaktera, čini središnji događaj „Poslušajmo srcem“.

grude-online.info

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.