HUMOR: Poslušaj mater i babu, nije stari svit manit!

Jednom sam pisala na temu “Zašto je u Imockom toliko neženja” i složila sam lipo cilu filozofiju zašto je muško krivo, pa i nesritno selo, okrivila sam i svemir i Boga i vremenske prilike, ali to je bilo davno. Bila sam mlada i naivna i, mogu slobodno reć, mrvu glupasta. Sad kad sam zeru starija, deblja, udatija i rodila, mogu slobodno reć da je za sve te neženje i neudate cure krivo manito žensko.

U zadnje vrime češće proletim pješke kroz grad. Ne od kave, nego od potribe. To cure k’o bomboni. Nakićene, lipo obučene, mirišu, cvatu. Muški lipe frizure, iskidani gaća, bili tena i neke zgodne ćale na nosu. Ali muški side s muškima, ženske sa ženskima. I unda nesritne matere, babe pa čak i ćaće ne spavaju od muke jer vide da ta odanja i kićenja traju godinama, a nevista i zetova nigdi ni blizu. A sad ću vam nešto reć! Prvo curama zašto su same. Sve tražite istog momka. Otkrile vi toplu vodu s visokin, crnin, iz teretane, s fakulteton, parama i stanon u Zagrebu, da voli putovat po svitu, da je romantičan u pizdu materinu i da mu nikad ne bi palo na pamet pa ni u najgoroj svađi da te utra u loze, a svakako je još lipši u lipom autu. Jedan savjet. Ako tražite takvog, sigurno nije na kavi u podne jer radi do 4. Nije ni navečer u Gricka jer je u teretani, a vrlo vjerojatno nije ni na fejsu za kojeg se štrokaš 45 puta dnevno jer nema vrimena za te pizdarije. Morete ga srist eventualno nediljon na misi, ako nije za vikend uplatio putovanje u inozemstvo. Koliko god ti nesritna odala vanka u Posušje i u NU-a, opaljivala selfije iz svake ćoše Jokera i adventa u Zagrebu, on ima svoj đir i jedino što ti preostaje je krunicu u ruke i Gospi na zavit da te primjeti onih uru kad sidne subotom ujutro na trg na kavu.

Šta, nije jednostavnije pristat tražit tog princa u audiju i stat na noge i tražit čovika. Vrlo je to jednostavno. Je li me voli, je li viruje u Boga, poštuje li me, oće li vodit malu kad rodin sa mnom u Vice i je li mentalni sklop za volit žensko dite? Zna li uopće šta je žulj jer valja štogod i radit. Reka bi moj svekar: “ja lip, ti lipa, al’ seko šta ćemo za ručak?”. Poslije 25e nemaš ti više šta povisivat kriterije! Ne postaješ mlađa ni lipša. Dolaze sve tomlađe i tolipše. Sjaši s fejsa i instagrama i spusti se na crnu zemlju ili ćeš sa 40 još sidit isprid NUa sa fendijevim ćalama koje si kupila na rate i kaputom iz Zare. Bit ćeš sama ili sa ćukon. A ćuko te neće uzdržat kad budeš stara i jadna.

Ima dobri momaka oko kuće, poslušaj mater i babu. Nije stari svit manit. A vi muški?! Žene se ne pale na kladomat i osim Danijele koja tamo radi, teško da će koja iole normalna cura uć’ u Supersport. Kanite se boca Jack Danielsa popola u Gaudeamusa jer ne postajete hrabriji i zanimljiviji nego smrdljiviji i seljaviji. Umisto listića, plati kavu toj s čudnin ćalama na nosu i uleti joj s pričom “bogati, šta ideš da si tako lipa”? Možda ne upali iz prvog puta, ali upalit će iz osmog. Pa će i nesritna mater odspavat u komadu cilu noć… osim ako joj dovedeš unuče na čuvanje!

Nevista

8 komentara

 1. hahahaha

  Like(3)Dislike(0)
 2. Štaće ti ženske triba oženit muško s penzijon imaš skin porazgovarat radit napit se pobit se a penzija zagarantirana đavati odnija žensko samo bi se svađale uvik nezadovoljne neće slušat neće radit neće u gostijonu

  Like(3)Dislike(1)
 3. ????‍?‍?‍?

  Like(2)Dislike(0)
 4. Đava ti odnijo ženske,
  Postavile kriterije koda su svi šeici u nas
  i imaju jahte i ferarije.
  Neka golubice sprnu malo na zemlju a pogotovo one sa vise godina u prknu.

  Like(0)Dislike(4)
 5. Pitam je znas li okopavat smilje,neznam,znas li duvan brat,neznam,znas li kuvat,neznam.Bogati de der mi reci sta znas,kaze znam SELFI radit,i pastetu otvorit.

  Like(7)Dislike(2)
 6. Lijepa priča -svaka čast, ali nažalost opet istinita, s dalekosežnim posljedicama.

  Like(2)Dislike(0)
 7. Evo moji Imoćani, kad malo bolje razmislim imate i vi prilika.

  Na primjer.

  Pošto su istospolni brakovi (zajednice) legalizirani i imaju ista prava kao i pravi brakovi, šta mislite da oženite LUKU BEBIĆA.
  On je debeo, star čovjek i nije mu ostalo još puno vrimena, a toliko se nakra da bi vam ostala pozamašna imovina i saborska mirovina. Dosta za cili život.
  A ne bi morali ni seksualno konzumirati taj brak (Bože mi oprosti – nije brak već zajednica), jer Luka je i onako nemoćan debeo i star, samo mu se tlak i šećer još mogu dignuti i ništa više.
  Vaš šupak ostaje nedirnut, a pare u džepu. Ako bi Vi morali koji put njega MANUT, ali šta možete. Za tolike pare
  mala žrtva nije problem, samo pazite da ne dobijete salmonelu. Ipak je to staro meso.

  Bujrum moji imoćani. A nije tu samo Bebić, ima njih još (Šeks na primjer).

  Like(1)Dislike(0)
 8. ah ah nažalost neke samo znaju lajat..i zaviiiiijat po kuči…do podne nmogu sebe a popodne ni drugeeee

  Like(0)Dislike(2)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.