HŽRK GRUDE Svečana Skupština “okićena” uspjesima

Rijetko koji klub u BiH i šire ima prigodu na kraju godine održati svečanu Skupštinu na tako svečani slavljenički i pobjednički način kao Hrvatski ženski rukometni klub Grude, piše Večernji list BiH.

55 uzastopnih pobjeda

“Iskopali” smo čitateljima podatak iz pozdravnoga govora koji je pred nazočnima istaknuo općinski načelnik Ljubo Grizelj, a on glasi:

– Igračice Gruda u 2016. godini ponovile su uspjeh iz 2015. godine i osvojile drugi uzastopni naslov prvaka i pehar pobjednica Kupa BiH te stigle do 55 uzastopnih pobjeda u na domaćoj pozornici (48 u prvenstvu, plus sedam u Kupu).

U videodokumentarcu, koji je za rukometašice, struku, čelnike kluba, gospodarstvenike, predstavnike općinskog poglavarstva, predstavnike medija, navijače te Ivana Bandića, izaslanika počasnoga predsjednika Hrvatskog ženskog rukometnog kluba Grude Milana Bandića, priredio novinar Miljenko Karačić, nazočni su čuli niz respektabilnih brojki o pobjedama kluba, kojih su “autorice” Ana Križanac, Anđela Milas, Amanda Marić, Nikolina Čutura, Ana Nikić, Ana Vrančić, Gabrijela Gudelj, Matea Bandić, Andrea Prusina, Martina Kraljević, Klara Mikulić, Anita Azinović, Tina Bandić, Anđela Boras, Ana Kondža te u prvom dijelu sezone Anica Gudelj, Marija Gudelj, Josipa Braćić i druge… Naravno, velike zasluge pripadaju trenerici Zlati Zubac, kao i članovima stručnoga stožera. Njima i rukometašicama podijeljeni su prigodni darovi, a sponzorima, prijateljima kluba i navijačima na čelu s uvijek i svuda nazočnim Mirom Marićem zahvalnice.

Početak priprema 9. siječnja

Skupština je održana u prostorima Agroturizma Marića gaj, a izvješće o radu kluba podnio je predsjednik Zoran Trlin. Sve je završilo domjenkom i pjesmom. Opušteno ozračje traje do 9. siječnja, za kada je planiran početak priprema. Jer, uz sve spomenuto, Gruđanke su jesenski prvak BiH (11 pobjeda), te polufinalistice Kupa. Plan se zna – osvojiti oba ta trofeja.

1 komentar

  1. Vreja je bio u klubu a Bosna je jos uvijek

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.