I “ustaše” iz Ljubuškoga kažnjene s 200 maraka!

Izviđač je u srijedu u utakmici 3. kola Lige za prvaka Prvenstve BiH u rukometu s 31:23 pobijedio Konjuh pred oko 1.500 svojih navijača Ljubuškom i tako preuzeo vodeću poziciju prvenstvenoga poretka.

Navijači Izviđača na toj utakmici imali su jedan ispad u 56. minuti kada je delegat nakratko prekinuo susret uvidjevši da grupa od oko 40 navijača skandira “U U ustaše”, a potom su tijelima formirali slovo U, što označava simbol kojega se označava kao fašistički.

Izviđač je zbog toga kažnjen s 200 KM, iako pojedini sarajevski mediji već žale što nisu kažnjeni s maksimalnih 500 maraka zbog toga čina.

(www.jabuka.tv)

5 komentara

 1. zovnite boru corbu i cecu tada vas nece kazniti

  Like(3)Dislike(0)
 2. Jesmo jadni i bjedni mi i naš narod kada svoje kažnjavamo i svoga se stidimo muslimani svoje ne kažnjavaju tako nam i treba kada je nasi nadređeni stra za stolicu prodane duše sramite se oni stosu ginuli da vi tu sada sjedite i uzivate

  Like(3)Dislike(0)
 3. Meni led pivca odnija,lako ću ja za to

  Like(0)Dislike(0)
 4. Bravo braćo Ljubušaci ,ovo je bunt odgovor obespravljenog Hrvatskog puka zajedno smo jači pozz iz Širokog Briga

  Like(3)Dislike(0)
 5. Totalno neprimjereno i nepotrebno. I takvim stvarima nije mjesto na sportskim terenima. Periguzi samo cekaju ovakve stvari da nas mogu kaznjavari i prokazivati. A ti koji su ovo uradili NE VOLE SVOJ KLUB, jer im ivakvim stvarima samo izbijaju novce iz blagajne.

  Like(2)Dislike(1)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.