Imoćanka Jelena Znaor ide u finale: “Važno je da se vježbajući dobro zabavite”

Jelena je prva zaradila Zlatnu ulaznicu ovogodišnjeg Supertalenta, a sa svojim hula hoopanjem je osvojila žiri i publiku i tako zasluženo ušla u finalni dio natjecanja
Već u prvim emisijama aktualnog showa Supertalent pažnju žirija i publike je privukla 29-godišnja Jelena Znaor koja je sa svojim hula hoopom zabavila  svih koji su se u danom trenutku našli pred malim ekranima ili u studiju. Imotski naglasak je simpatičnoj i razigranoj natjecateljici dao dodatni šarm, a njen zarazni osmijeh je privukao brojne obožavatelje na društvenim mrežama te svakodnevno povećava klikove na postavljene video linkove.
– Na Supertalent sam se odlučila prijaviti s ciljem da vidim kako bi moj ples s hula hoopom izgledao uz veću produkciju. Često se borimo s financijama da bismo realizirali neke naše točke tako da mi je ova prilika bila veliki izazov. No da vam budem iskrena, prije prijave sam zbog brojnih obaveza malo zanemarila hoopanje pa sam si htjela dati motivaciju da se ponovno uhvatim intenzivnijeg vježbanja i zaista jesam – iskreno će Jelena, inače psihologinja po struci te hula hoop trenerica.
Iako je prije showa vladala vrtnjom četiri istovremeno: na ruci, ramenima, struku i koljenima, u polufinalnoj emisiji je oborila vlastiti rekord vrteći 30 obruča oko cijelog tijela.
– Žiri nisu hooperi tako da ne mogu toliko kritičarski gledati stoga je meni nekako najvažnije da svojom točkom svih zabavim. Mario je moj najdraži član žirija jer ipak sam zahvaljujući njemu otišla direktno u polufinale. Za vrijeme proba se ne gledamo kao konkurencija nego se baš međusobno družimo i podržavamo, svi su genijalni. Iskreno, ne razmišljam o pobjedi jer mi je najvažnije da publika prepozna energiju jer ipak je teško usporediti moj nastup, ritmičku gimnastiku i pjevanje. Meni je već dolazak pred male ekrane velika nagrada. No kad bih osvojila glavnu nagradu od 200.000 kuna onda bih prvo odvela dečka i sebe negdje gdje rastu kokosi – iskreno će natjecateljica o svom sudjelovanju u popularnom showu.
Sve što zna naučila je sama, a simpatija s prvim obručem se dogodila prije punih 6 godina kada je Jelena umjesto vježbanja u teretani odabrala ples s obručem kao tjelovježbu za dug i zdrav život. Selidbom u Zagreb počinje djelovati u udruzi Traumatic Arts te promovirati hoopanje kojim dokazuje da dijete u čovjeku nikada ne umire – već ga samo treba probuditi.
– Shvatila sam da svi koji uzmu hoop su bolje volje i on iz svake osobe izvuče ono najbolje. Zar nam to nije svima cilj? Izrazito volim rad s odraslima jer se oni u radu s hoopom počnu ponašati kao djeca, oni naprosto probude zaboravljeno dijete u sebi – iskreno će Jelena.
Jelena je tako probudila dijete u Danijeli Martinović koja je upravo zahvaljujući njoj kupila svoj hoop, dok je druga članica žirija Martina na kćerino inzistiranje također kupila i to u žutoj boji. Jeleninoj sreći nema kraja jer je njen primarni cilj –  da promovira osmijeh, djetinju zaigranost, rekreaciju i ljubav prema životu – dolaskom do finala već postignut. 

2 komentara

  1. Jelena ne da si super nego si cudo od talenta.Sretno ti i dalje

    Like(0)Dislike(0)
  2. Bravo!!!
    Puno truda i rada je u ovo uloženo.

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.