Imoćanka Jelena Znaor vrtjet će hula-hoopere za 200 tisuća kuna

Ove nedjelje bit će poznato ime četvrtog hrvatskog “supertalenta” . Osim laskave titule pobjednika showa Nove TV, najbolji će odnijeti i nagradu od 200 tisuća kuna.

Od gotovo 400 točaka s audicija, trinaestero najboljih posljednji put stat će na pozornicu Supertalenta i nastupom do zadnjeg daha pokušati uvjeriti gledatelje da su baš oni vrijedni pobjede.

Najveća konkurencija među plesačima

Najveća konkurencija bit će među plesačima, borit će se najmlađi finalisti, Malci, koji staju uz bok sjajnih ekipa Transform crewa, Brutale te Plesnog studija Step’n Jazz Dubrovnik kao i nevjerojatnog Devina Juraja i fascinantnog Petra Bruna Basića.

Da je najtalentiraniji pokušat će dokazat i virtuoz na harmonici Stjepan Magdić, istarski slavuj Erik Balija, te otkačena ekipa A.K.A. Crescendo.

Ljestvicu više morat će podignuti i hula-hooperica sa zlatnim osmjehom, genijalna Imoćanka Jelena Znaor, briljantni maher u slaganju Rubikove kocke, Luka Pirić, Lana Kovačić s razigranom kujicom Vicky te vanserijski Tomy Mihičinac kojemu je samo nebo granica.

izvor:slobodnadalmacija

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.