Imotski: Neprimjereno ponašanje vozača u okružju škole

U ponedjeljak smo s pravom pohvalili ponašanje vozača, ponajprije roditelja djece  koja pohađaju osnovnu školu Stjepan Radić u Imotskom. I prometna policija imala je samo riječi hvale,za njihovo poštivaje pravila o parkiranju ko0d škole.. No, već danas na poziv nekih roditelja vidjeli smo sasvim drugu sliku,posebno za vrijeme završetka nastave nižih razreda.. Čitav red automobila parkiranih s obje strane nogostupa od škole prema staroj pošti, gužva, pretrčavanje djece izvan pješačkih prijelaza i svakako gužva koja se može izroditi u nesreću. Još danas je bilo lijepo vrijeme, no što će tek biti kada udare kiše, ili nevrijeme. Stoga još jedan apel i policije,ali i onih savjesnih roditelja da se ne parkira na mjestima gdje to nije dozvoljeno,posebno u trenucima završetka nastave, te za vrijeme velikog odmora.

4 komentara

 1. Trebalo mu gaje stuc pa ga natrag da on hoda po cesti sram ga bilo

  Like(1)Dislike(0)
 2. Ma samo sam ga pola sata parkira tu, pio sam kavu u kafiću… da je nekomu smeta ja bi ga odma sklonio… nije nikome smeta, gleda sam ja iz kafića…ma nije moje ustvari, cacino je, on to kupio prošle godine u Njemačkoj, otisa gori Radit u Lukende, a ja čuvan mater i sestru…, bio sam i ja gori 3 miseca ali nisam moga izdržat toliko vozit, po 12 sati na dan, ko će to…

  Like(3)Dislike(0)
 3. Ko da je u Grudama bolje stanje, može se svaki dan ovako Grudama uslikati, od “nogostupa” pa do ostavljanja na sred ceste.

  Like(4)Dislike(0)
 4. Grude,svaka cast na komentaru! Grudsko parkiranje-ni reda ni rasporeda 😂! Evo,npr.prekjucer(prvi dan skole,i naravno,guzva).Parkirala jedna gospođa svog Passata nasred ulaza na parking prekoputa skole. Ostade parking prazan jer je gospođa odlucila da joj paše ostaviti auto baš tu. A vi ostali…pa parkirajte na cesti,nogostupu,di god ocete,nije njena briga. Bona,dzaba ti sto si se napirlitala i obula stikle,svejedno su ti svi odreda rekli da si tuka. Izvini,nije lipo…ali jesi 😁. Drugi put misli i na druge.

  Like(3)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.