Imotski: Otkaz policajcu koji je ‘posudio’ tuđi automobil

Policajac (24) koji je u nedjelju ujutro u Imotskom sjeo u otključani automobil, odvezao se u oko sedam kilometara udaljeno mjesto Grubine i tamo ostavio automobil, bit će udaljen iz službe, a policija je protiv njega podnijela kaznenu zbog neovlaštenog korištenja tuđeg vozila.

Kako je priopćila PU splitsko-dalmatinska, nad mladim policajcem je jučer obavljeno kriminalističko istraživanje, te ga se sumnjiči da je 28. lipnja oko 6 sati, u ulici Kralja Zvonimira u Imotskom, izvan službe, neovlašteno sjeo u otključani o VW caddy, u vlasništvu pravne osobe, te se vozilom odvezao do mjesta Grubine, gdje ga je parkirao i ostavio. Vozilo je pronađeno i neoštećeno vraćeno vlasniku, javila je Hina.

Protiv 24-godišnjaka je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu, te će biti pokrenut postupak udaljenja iz službe, najavili su u policiji.

FENA

6 komentara

 1. Gleda se priviše američkih filmova! 🙂

  Like(0)Dislike(0)
 2. Što je tu čudno. Glavni MUPov kadrovik je iz Imotskog. Pola policajaca na akademiji bude iz imotskog, od toga polovica ima dosje ili se zna da su se bavili sitnim prekršajima i slično.

  Like(2)Dislike(0)
 3. Eto još jednog radnog mjesta!

  Like(1)Dislike(0)
 4. I. bago 34 god,ne 24 kako pise,iz Im je al radi u Splitu u PNUSKOK

  Like(1)Dislike(0)
 5. Ma nije I.bago

  Like(1)Dislike(0)
 6. To su sitni smecari,ostapleri.
  Sve ce to srediti Al.mafijozi Zuzuli.

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.