Inspirativan editorial Stipe Filipovića koji šalje poruku ljubavi i tolerancije

Kroz fotografije nastale pred objektivom Edvina Kalića, jedan od poznatijih bh.frizera odlučio je prikazati još jednu snažnu priču. Ovoga puta naglasak je bio na poruci ljubavi, poštovanja, mira i tolerancije.

„Zemlja koju sam još jednom iskoristio trpi razna maltretiranja od ljudske populacije. Međutim, ona nas ne odbacuje, odbacujemo se sami, ne poštujemo se međusobno. Cijenimo jedni druge bez obzira na to tko smo, što smo i koga volimo.“ – prokomentirao je Stipe.

image

„Inspiraciju za kolekciju Crocoite sam pronašao u geološkom muzeju. Prvenstveno u neujednačenom prelijevanju boja pojedinih minerala poput magnetita, labradorita, opala i drugih koji zbog svoje ljepote i svjetlucavog aranžmana boja daju veličanstvenu energiju koja nikako ne pospješuje ravnodušnost. U konačnici je sam oblik frizura proistekao iz morfologije višeslojnih presjeka zemljine kore, gdje svaki od njih otkriva detalje geoloških razdoblja iz davne prošlosti.“ – nadodao je.

image

„Koristio sam par tehnika za stiliziranje ovih frizura, od klasičnog feniranja, krimpanja kose do zaglađivanja kose s posebnim kistovima. Tekstura je ta koja prevladava i koju sam radio na nekoliko različitih načina!“

image

Naravno, nismo mogli odoljeti da Stipu ne pitamo i koji su to vodeći trendovi u kosi za ovu sezonu.   

„Kosa koja je kvalitetno isfenirana ponovno kuca na vrata, mada nam se nameću i blagi valovi. Kosa mora biti lagano uvijena, vrhovi uvijek ravniji, pomalo razbarušena, u svakom slučaju ne smije biti uredna. Idemo u korak s vremenom, zaboravimo na uglađene valove.“

image

image

image

Hair design: Stipe Filipović
Hair asisstent: Anda Zorić
Styling: Gordana Zucić
Hair products: Keune
Make-up: Maja Koristović Talović
Foto: Edvin Kalić

Modamo.info

8 komentara

 1. S.anje….

  Like(4)Dislike(6)
 2. Čestitke Stipi . puno uspjeha i sreće u daljnjem radu

  Like(5)Dislike(1)
 3. Boze sacuvaj,staje ovo

  Like(3)Dislike(2)
 4. Stipi se probio i na intergalaktičkoj sceni sudeći prema ovom alienu na desnoj strani slike. Al bez zezancije čestitke.

  Like(1)Dislike(0)
 5. Za ljubomorne, i u Londonu se pise o njem!!!!
  http://www.beautyscene.net/hair/stipefilipovic/

  Like(0)Dislike(1)
 6. kad london piše o njemu onda nije dopro,Stipe radi zaokret.pozdrav

  Like(0)Dislike(0)
 7. Svaka čast Stipe

  Like(0)Dislike(0)
 8. Bravo Stipe!!!!!!!!!!!

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.