INVESTICIJA OD 80 MILIJUNA EURA, Novi Sheraton Anđelka Leke u Dubrovniku

Novi hotel visoke kategorije Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel u Srebrnom kod Dubrovnika otvorio je svoja vrata i u četvrtak primio prve goste, izvijestili su iz kompanije Hoteli Dubrovačka rivijera u vlasništvu HUP Zagreba odnosno Anđelka Leke.
U zadnje dvije godine u taj i druge objekte na lokacijama Srebrno i Mlini Leko je investirao oko 80 milijuna eura

Najveća investicija

To je ujedno i jedna od najvećih investicija u hrvatskom turizmu koja je otvaranjem hotela Sheraton ušla u završnu fazu.
‘Novi Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela jedan je i od najkvalitetnijih hotela pod tim brendom na Mediteranu koji gostima nudi 239 moderno uređenih soba i 11 apartmana te mnoštvo sadržaja za cijelu godinu, među kojima su i jedan od najmodernijih i najvećih kongresnih centara u Hrvatskoj te spa i wellness centar, a odlikuje ga i činjenica što je građen uz najviše standarde održivosti i energetske učinkovitosti’, ističu iz Hotela Dubrovačka rivijera.
U obuhvatu Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela su i četiri vile (Srebrenka, Supetar, Lovorka i Borovka) od kojih su neke već u funkciji, a neke se još preuređuju, a ukupno je taj hotel, kako kažu, i ‘stožerni’ projekt cjelokupne spomenute investicije u kojoj su još i ulaganja u hotel Astarea, novi hotel Mlini, apartmane te niz popratnih sadržaja koji pridonose novom razvoju destinacije.

Češka banja

Radovi u sklopu te investicije počeli su 2013. na lokaciji Mlini preuređenjem Hotela Astarea na razinu četiri zvjezdice, gradnjom bazena, rušenjem i gradnjom novih bungalova te novog boutique hotela Mlini također s četiri zvjezdice.
‘Po dovršetku svega Hoteli Dubrovačka rivijera imat će gotovo 750 smještajnih jedinica i popratne moderne sadržaje u skladu s trendovima međunarodne hotelske i turističke industrije’, kažu iz te kompanije dodajući da se u centru Srebrenog još grade objekti koji će uz trgovački centar sadržavati 20 luksuznih apartmana te garažu s 70 parkirnih mjesta.
Ističu i da su zaposlili više od 200 ljudi, među kojima je dosta mladih.
Najavljuju i da će nakon turističke sezone, na jesen, početi i s uređenjem postojećeg plažnog objekta Češka banja koja će se u cijelosti rekonstruirati i pozicionirati kao lounge bar u skladu s najmodernijim trendovima.

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.