Ispovijest stripera: Više od pola mladenki na djevojačkim su se večerima seksale sa mnom

Večeri rezervirane samo za cure – hrpa cuge, raskalašene zgodne djevojke i privlačni, golišavi dečki. Kako završavaju te večeri o kojima se nikada ništa ne priča otkrili su striperi. Prenosi Net.hr.

1. Više od pola mladenki na djevojačkim su se večerima seksale sa mnom ili mi pružile oralni užitak
Kao ‘muški zabavljač’ radio sam nekoliko godina tijekom studija i na djevojačkim večerima spavao sam s više od pola mladenki. Neke od njih pružale su mi i druge seksualne užitke

2. Pruža se oralno zadovoljstvo
Tijekom djevojačkih večeri često me djevojke oralno zadovoljavaju, događa se niz situacija potpuno suprotnih onima na momačkoj večeri.

3. Buduća mladenka na kraju djevojačke večeri, često traži seks
Kako bih zaradio dodatni džeparac, tijekom studija često sam radio kao striper. Ta su vremena bila nemalo čudna. Naime, mnoge su se žene koje sam susretao željele seksati sa mnom. Gotovo svaka buduća mladenka na kraju vlastite djevojačke večeri tražila je seksualne usluge. Iskreno, nikada nisam na to pristajao, ali sam se znao ponekad malo zabavljati sa kumama i djeverušama.

4. Znam što su striperi i šokirani su time što žene od njih traže, samo zato jer su žene
Pet godina radio sam kao striper. Nikada nisam radio u klubovima i snimao reklame. Ako me pitate da li žene očekuju da ih seksualno zadovoljite, odgovor je – apsolutno! Na djevojačkim večerima sve su pijane i njihov je mozak programiran da razmišlja kako ih svi muškarci na ovom svijetu žele. Poznajem nekoliko stripera koji su fascinirani činjenicom da ih žene traže seksualne usluge, i to samo zato jer su žene. Doživio sam da me žena zgrabila za penis, stavila ga u usta te ugurala svoje prste u moj anus. Osim toga, doživio sam nebrojeno puno oralnih zadovoljstava. No, jedino što mi se tada motalo po glavi jest da sam ja tamo radi klijentica, a ne radi sebe i da moram sve to trpjeti. Tako sam spavao s nebrojeno puno mladenki, nevjesti i njihovih majki. Kada pogledam unatrag, to je bio zaista dobar način da zaradim novac. Znao sam za nekoliko sati dignuti i po 1.000 dolara, a besplatni alkohol i fina kuća ili hotel cijelu su priču učinili još ugodnijom.

5. Nekoliko mi je puta došlo zlo kada bih vidio mladenke kako silom hoće prevariti zaručnika
U razdoblju od 18. do 22. godine skidao sam se za novce. Mnoge žene često su me željele zgrabiti za ‘paket’ i to bi na kraju učinile baš one koje najmanje želiš da to učine. Neke su me buduće mladenke nagovarale na seks no, ja sam ih odbio. Što sam se dulje držao nedostižnim, to sam više novaca zaradio. Na kraju večeri žene su uglavnom bile pijane, a ja umoran od njihovog neumornog vrištanja pa bih uglavnom kući odlazio sam. Spavati s pijanom curu za mnoge je dečke vrhunska zabava no, meni pozli od same pomisli na to.

6. Žene su me zlostavljale kao da nisam ljudsko biće
Ja sam bivši striper i eskort dečko. Često sam bio ponižavan i zlostavljan, kao da uopće nisam ljudsko biće. Kada sam jednom prilikom došao na djevojačku zabavu, na vratima me dočekala gospođa od 70 godina. Zgrabila me za penis i stisnula mi guzu, a ostale su djevojke inzistirale na tome da mi buduća mladenka pruži oralno zadovoljstvo. U tom trenutku nazvao sam svoju agenciju koja je poslala zaštitara koji je ostatak večeri nadgledao situaciju. Jedna od djevojki pokušala ga je otjerati kako bi se one mogle dalje zabavljati.

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.