Istinski filmski užitak uz Mediteran Film Festival i HT ERONET

HT ERONET i ove je godine generalni sponzor 17. Mediteran Film Festivala koji se, od 24. do 27. kolovoza, održava u Širokom Brijegu.

Tim su povodom, Ugovor o sponzorstvu, u upravnoj zgradi HT ERONET-a u Mostaru, potpisali Tomislav Ruk, član Uprave, izvršni direktor za nepokretnu mrežu i Tomislav Topić, direktor Kino videokluba Amater, organizatora MFF-a.

„Ponosni smo što je HT ERONET i ove godine, kao generalni sponzor i partner, uz Mediteran Film Festival, koji se pokazao kao jedan od najboljih na ovim prostorima, i koji je, po svojoj kvaliteti i prepoznatljivosti, odavna izašao daleko izvan granica BiH. Na ovaj način, HT ERONET nastavlja djelovati kao društveno odgovorno poduzeće koje prepoznaje, ne samo potrebe lokalne zajednice, već i pridonosi podizanju kulture i umjetnosti na višu razinu. Raduje nas što ćemo se i ove godine družiti na MFF-u, a svim posjetiteljima želimo istinski filmski užitak“ – kazao je Ruk.

Tomislav Topić, direktor festivala, zahvalio je HT ERONET-u naglasivši kako ih iznimno raduje činjenica da je jedan tako snažan i prepoznatljiv brend ponovno uz MFF. Ukratko je predstavio program festivala, najavljujući i neke novine.

Inače, HT ERONET i ove je godine osigurao dar (mobilni uređaj) za najsretnijeg posjetitelja MFF-a koji bude glasovao za najbolji film u kategoriji Nagrada publike.

2 komentara

 1. Takozvana uvazena gospodo bolje reci drugovi ovog portala nacelnika Ljube Grizelja D.Covica idr.!
  Primjecujem da cesto pisete o kulturnim dogadjanjima il gospodarskim sto je jako lijepo i pohvalno u jednoj ustrojenoj civiliziranoj demokratskoj i kulturnoj drzavi.
  Za vas i pojedince mozda je i takva.
  Prvenstveno pisete da je sve lijepo i krasno i da sve cvijeta na ovim prostorima. I zato dobijete dosta dobrih komentara”jedan il nijedan”.
  Jer je narod sit tih komunistickih
  prepisanih prica.
  A kad spomenete Eronet,koji pljacka narod pa elektoprivredu,MUP,zdravstvo(nase dicne bolnice) i ostale vase tvrtke preko kojih se hranite i bogatite,zasto jasno ne kazete ko s tim vlada,tko narod pljacka sto svak zna a vi krijete i gotovo pa ni rijeci.

  Like(0)Dislike(0)
 2. Na vasem portalu pisete sto je samo vama drago i milo odnosno onima koji vam to naredjuju.da bi se zataskale puno bitnije stvari i problemj. Cilj vam je zalupati ljude koji valjda jos sve vide i cuju koristeci se starim otrcanim komunistickim metodama.
  Pisete o nekim sporednim stvarima! A sta je sa krucialnim problemima naj bitnijim za ovaj narod i opstojnost?
  Koliko ste pomogli ljudima u gospodarstvu,koliko je otvoreno novih proizvodnih firma i radnih mjesta,kakve su vam asfalt.ceste”makadamske”,kakva vam je elektropr.stupovi vam truli i nakrivili se? Cim zagrmi il bude malo vjetra il nevrijeme treba svijece paliti. Kako se vrsi zaposljavanje u tim velikim firmama i koji su uvjeti za zaposljavanje bili,koji su svi na”grbaci”naroda i sve ih placa ? Koliko je raspisanih bilo natjecaja za ta radna mjesta gdje preko noci uvijek netko novi upadne.nebitno o strucnoj spremi a ako i treba nikakav problem sve se moze kupiti.al ne u proizvodni pogon nego ZNA SE u glavnom gdje se nista neradi niti treba znati a narod ih placa preko raznih nameta. Koliko ste napravili putova i asfaltirali?
  Cim se u zadnjih 25 godina mozete pohvaliti? Gdje su vam zaobilaznice,urbanisticki plan grada,koliko i kakvih ina ulica? Pogledajte Posusje,i druge opcine kako su se u zadnjih nekih 25 godina izgradile
  Grude kao centar su sramota i ruglo cijele zupanije i dalje. Sto su partiuani ostavili tako stoji i danas. Prodajete il dajete sve nekim tajkunima za 1km il neke vana samo znane novce i usluge! Kazete da se opcina prezaduzila i da je dug opcine astronomski narastao??
  Narod se pita gdje su nestali il utroseni ti silni novci a gotovo nista se ne vidi zadnjih 25 god.koje narod mora vracati? Filozofija je uzeti kredite za svoje potrebe a nek drugi vracaju
  Stanje sa kriminalom,mitom i korupcijom,o tome slabo pisete il gotovo nikako? Al toga ko u prici. Samo u zupaniji u zadnje vrijeme o tome bi se mogli romani napisati a novinari i vi se pravite slijepi Uglavnom pisete o nekakvim kultr.dogadjanjma il o prometu,promet.prekrsajima i nesrecama. To su vase udarne vijesti! Po vasem pisanju sve uglavnom lijepo i krasno a s druge strane medalje..??

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.