Izabrano novo vodstvo Županijskog odbora Mladeži HDZ BiH ŽZH, Stjepan Marić ponovno izabran za predsjednika

U Širokom Brijegu je u petak 10. veljače 2017. godine održana Izborna skupština Županijske organizacije Mladeži HDZ BiH Županije Zapadnohercegovačke na kojoj su izabrani novi županijski i nadzorni odbor, kao i Predsjedništvo ŽO Mladeži HDZ BiH ŽZH.

Izbornoj skupštini nazočili su i član Predsjedništva HDZ BiH Ljubo Grizelj, predsjednik kluba zastupnika HDZ-a BiH u Skupštini Županije Zapadnohercegovačke i predsjednik OO HDZ BiH Grude Ivan Leko.

Ljubo Grizelj, član Predsjedništva HDZ-a BiH, pozdravio je sve prisutne izaslanike i poželio im uspješan rad.“ Poštivajte, uvažavajte drugo mišljenje i kroz takav demokratski pristup izrodite će te i izabrati najbolje kandidate“, poručio je Grizelj u svom obraćanju izaslanicima.

Dosadašnji predsjednik Županijskog odbora Mladeži HDZ BiH ŽZH Stjepan Marić u izvješću o radu govorio je o aktivnostima koje je županijski odbor organizirao i proveo u proteklom sazivu. Između ostalog osvrnuo se na aktivno sudjelovanje članova ŽO Mladeži u svim sferama političkog i stranačkog života, kao i u društvenoj zajednici obnašajući istaknute odgovorne pozicije.

Kod izbora za županijski odbor poštovana je volja općinskih i gradskih organizacija. U Županijski odbor Mladeži HDZ BiH ŽZH izabrani su:

– Široki Brijeg: Vedran Kožul, Ivan Damjanović, Stjepan Marić, Franjo Marušić, Stanko Bazina, Toni Galić.

– Grude: Viktor Vukoja, Tomislav Paradžik, Martina Ćorluka, Mate Vrdoljak, Franka Zorić.
– Posušje: Mate Kovač, Ljubica Marić, Stipe Bešlić, Ante Begić, Damir Jurišić.

– Ljubuški: Mladen Bebek, Ana Kraljević, Anamarija Petrović, Josipa Vukojević, Tamara Boras, Deni Miličević.

U Nadzorni odbor Županijske organizacije izabrani su: Marko Ćavar, Mirko Marić, Anita Galić, Josipa Petrović i Marko Miloš.

Za predsjednika Županijskog odbora Mladeži HDZ BiH ŽZH jednoglasno je izabran magistar politologije i vijećnik u Gradskom vijeću Široki Brijeg Stjepan Marić.

Za potpredsjednike su izabrani Tomislav Paradžik (Grude), Ante Begić (Posušje) i Ana Kraljević  (Ljubuški). Novi tajnik je Ljubica Marić iz Posušja, dok je za rizničara izabran Mate Vrdoljak iz Gruda.

Novo/stari predsjednik Stjepan Marić zahvalio se izaslanicima na ukazanom povjerenju te je poručio kako je uvjeren da će i novi saziv županijskog odbora nastaviti kvalitetno raditi na korist svih mladih ljudi i zajednice u kojoj živimo.

6 komentara

 1. Cuj mladez. Pioniri. Jadni ti smo sta nas ceka.

  Like(0)Dislike(0)
 2. Pozdrav svim omladinkama i omladincima sto danas niste bili u Mostaru na proslavoi pada grada.

  Like(0)Dislike(1)
 3. Druže Čoviću!
  A gde su našim mladim SKOJ-evcima crvene marame i plave kapice??
  Ti si bio primeran SKOJ-evac i veran svojoj domovini Jugoslaviji.
  Dali se svirala jugoslavenska himna i kličalo domovini “čuvajmo bratsko i jedinstvo Jugoslavije kao zjenicu oka”?!
  Morat ćete mi podneti izvešće sa sednice.. Druže Ćoviću samo napred Titovim stazama revolucije !

  Like(0)Dislike(2)
 4. Baš tako.
  Svi smo bili ratnih devedesetih uz Franju Tuđmana HDZ kao i uz HSP HOS i zajedno rame uz rame stvarali NDH a nakon ratnih godina na šta je taj HDZ došao i šta učini taj HDZ,HDZ’90,HSP, SKBiH-SDP,KAO I NSRZB od Hrvata?
  Opljačka ih i osiromaši ih do te mjere da ih se već više od polovice iselilo u tuđinu tražeći života i kruha za svoju djecu a još za koju godinu Hrvati neće biti ni manjina u BiH i to bez ispaljenog metka. Etničko čišćenje Hrvatska vladajuća elita napravi nad Hrvatima.. Pitamo se samo za što smo se borili,ginuli izgubili zdravlje i djelove tijela i ostavili najljepše godine života,tko nam sve to krvlju stečeno uništi i rasproda ???

  Like(1)Dislike(0)
 5. Kuda ide ovaj svjet s cime ta nasa mladez razmislja kako tako nisko moze netko past hej MLADEZ HDZ-ea pa ubij te se jadnici jadni Čovićevi glupi majmunčići,povraća mi se

  Like(0)Dislike(0)
 6. Danas da bio opstao i zivio u nasoj sredini nesmijes misliti svojom glavom a kamoli iznijeti svoje misljenje jer si odmah crna ovca,stave x na tebe i nebi ti dali ni zrak da udises da se njih pita.
  Ova mladost je za njih kao kondom,kada treba stave,nabiju iskoriste i bace jer sve to stara garda,stari vukovi koji nemaju milosti ni obraza niti biraju sredstva da dodu do cilja i onda jos i fratri vele sto nam ode mladost,triba pravit dicu pa da nam oni humanitarnu djele jer ovdje nema zivota

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.