Izašao iz auta i kraj ceste ostavio 300 grama heroina

Policijska patrola PS Bugojno sinoć je oko 1.20 sati u naselju Malo Selo primijetila motorno vozilo “Audi A8” iz kojeg je izašao muškarac koji je ostavio pvc vrećicu u nisko raslinje pored puta.

Ista osoba se potom vratila u vozilo, koje se udaljilo u nepoznatom pravcu.

Provjerom sadržaja vrećice ustanovljeno je da se radi oko 300 grama materije za koju se sumnja da je u pitanju opojna droga heroin.

Navedeno vozilo je pronađeno oko 2.45 sati u ulici 307. slavne brdske brigade a njime je upravljao M.S. (40) iz Tomislavgrada, dok je na mjestu suvozača bio J.B. (27) iz Gornjeg Vakufa-Uskoplja.

Osobe su lišene slobode i protiv njih se provodi kriminalistička obrada, zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela nedozvoljene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, priopćeno je iz MUP-a SBK-a.

3 komentara

  1. Sto nisu sacekali i te sto trebaju doc po to

    Like(2)Dislike(0)
  2. Pa ja. Taman su ljudi na očigled policiji odlozili drogu. Vjerovatno su rekli gospodo policajci hapsite nas nek se vidi da dobro radite svoj posa. I na kraju dosa lovac ubio vuka izvadio baku i crvenkapicu i malo šmrkali

    Like(0)Dislike(0)
  3. Je tako je policija je vidila di su ostavili,tako je. Samo sto su ovi drugi sto su to tribali uzet rekli pandurima di je to. Murija dosla jamila. Sad ce neko dobit veci cin od murije,a roba ce bit za misec dva data ovim drukerima. To je sema starija od aristotela.

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.