Izbjegnuta tragedija u Mostaru: Baklja pala pored dvogodišnjeg djeteta! (FOTO)

Mostarski gradski derbi između Zrinjskog i Veleža protjecao je u relativno ‘normalnoj’ atmosferi, ako izuzmemo ‘standardni’ folklor poput petardi i vrijeđanja, sve do sredine drugog poluvremena.

Tada je s gornje tribine stadiona pod Bijelim brijegom na kojem je bila grupa navijača Veleža doletjela baklja, a zatim i još nekoliko njih, na tribinu na kojoj je bila većina gledatelja utakmice.

Među njima su bili oni koji nemaju veze ni s Ultrasima ni s Red Armyjem, ‘obični’ gledatelji, žene i djeca. Naš fotoreporter snimio je trenutak kada baklja pada u dio na kojem je bilo i malo dijete, a ne želimo ni zamisliti kakva bi tragedija bila da je tu djevojčicu pogodila baklja.

Ovakav besmislen i neobjašnjiv postupak idiota koji se nazivaju ‘navijačima’ morat će natjerati odgovorne da nešto učine i da se ovome stane u kraj. Jer, iako najteži, ovo nije bio jedini incident.

S dijela tribine gdje su bili Ultrasi pao je ‘topovski udar’ blizu igrača Zrinjskog Danijela Stojanovića koji neko vrijeme nije mogao nastaviti utakmicu.

Nogometni savez sigurno će kazniti oba kluba, no dok god budu kažnjavani samo klubovi, a ne idioti koji ubacuju takve stvari na teren i tribine, ovi problemi neće se iskorijeniti.

baklje-lete-redarmy baklje-lete-redarmy2 baklje-lete-redarmy3 baklje-lete-redarmy4 zrinjski-2016-velez3

bljesak.info

5 komentara

 1. PRAVI RODITELJI

  2 GODIŠNJE DIJETE NA UTAKMICI

  Like(1)Dislike(0)
 2. Koja budala vodi dvogodišnje dijete na ovakve kvazil-sulude priredbe gdje se očekuje sukob dviju retardiranih skupina.
  Obično u tim sukobima nastradaju najneviniji. Roditelja ovog dijeteta treba prijaviti socijalnoj službi za namjernu
  ugrozu života i zdravlja djeteta.

  Like(1)Dislike(2)
 3. Mima napusi se k…

  Like(0)Dislike(1)
 4. Vidite, komentar Lalala, sve vam govori.
  Tko su ti ljudi, što rade i kako razmišljaju?

  Mozak im je baš LA LA LA, a vokabular 50 riječi od kojih su 25 psovke i vulgarnosti.

  Like(1)Dislike(2)
 5. Mima upitaj se s gospodinom

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.