Izbornik Željko Babić: U Međugorju me Gospa dotaknula u srce

Izbornik Željko Babić gostovao je u HKR-ovoj emisiji „Zašto vjerujem“. Uistinu snažno svjedočanstvo, osobito za one koji se nalaze u krizama i problemima.

Naš dragi rukometni izbornik odgovara bez uvijanja, direktno, otvoreno, iskreno i u vjeri.

„Bilo mi je „nametnuto” kad sam bio dječak, da idem u crkvu. Ministrirao sam, upoznavao se sa svojom vjerom. Odlaskom u Zagreb udaljio sam se od Isusa, lutao sam.” – započinje svoju priču Željko Babić.

„1998. shvatio sam da ne mogu više tako. Otišao sam u Međugorje, tamo me Gospa dotaknula u srce. Bl. Djevica Marija dala mi je šansu, osjetio sam pravu radost u srcu. Zatim sam imao potrebu razgovarati sa vlč. Zlatkom Sucem. Kroz razgovor s njim osjetio sam nešto nadnaravno. Duh Sveti, me dotaknuo kroz vlč. Zlatka Suca.” – priča Željko Babić o svom povratku

„Mi smo limitirani, imamo slabosti. Ali zato je potrebno moliti za darove Duha Svetoga, s tim darovima možemo probiti svoje barijere. S tim darovima možemo živjeti na pravi način našu vjeru. Dobio si džabe, moraš vratiti džabe” – savjetuje Željko Babić

„Ja Mu se obraćam kao prijatelju. Jednog dana kad sretnemo želim mu reći: „Di si prijatelju!?” Isus je netko tko neće ostati indiferentan na naše molitve. Pitanje je hoćemo li mu dovoljno otvoriti naša srca.

Kad sam bio u Bjelorusiji, bilo mi je jako teško. Molio sam svetu Krunicu. Ona je jako, jako, jako „oružje”. 
Preporučujem svima da molite svaki dan svetu Krunicu, barem jedno otajstvo, tjedno sveta Pričest i sveta Ispovijed i vidjet ćete kako se problemi rješavaju. Kroz Krunicu sam osjetio blizinu Gospe i Isusa. Zahvaljujem se na ovom „oružju” Gospi i Isusu.” – snažno svjedoči Željko Babić

„U molitvi zazovem Duha Svetoga! Apostoli su „otvorili vrata” kad je Isus poslao Duha Svetog. Tek tada su apostoli krenuli raditi čudesa, propovijedati i svjedočiti radosnu vijest! Kad bi me Isus pita: „Željko Babiću, šta želiš?” Ja bi mu reka, daj mi darove Duha Svetoga!”

Ovom prilikom pozivam vas, draga braćo i sestre u Kristu, da u ponedjeljak budete uz svoje radio prijemnike ili da slušate preko interneta, HKR – ovu emisiju „Budimo mladi”. Ova izuzetna emisija, koja već godinama radi na snažnoj evangelizaciji među mladima i svima koji se osjećaju mladi, obilježava 400 – tu emisiju! Hvala i slava milosrdnom Isusu što je potaknuo izuzetan voditeljski tandem Dianu Tikvić i Antu Novaka na vrhunski osmišljen koncept emisije. Ovom emisijom potaknuti su mnogi, da slave i hvale milosrdnog Isusa, vjerujemo da će i dalje nastaviti poticati vjerno i vrijedno sve generacije katolika, ne samo u Hrvatskoj! Gospa iz Fatime: „Moj Sin želi biti proslavljen od ovog naroda (Hrvata)!”

rastimo-u-vjeri.com

2 komentara

  1. Zeljko care samo naprjed s Bogom .Neka te cuva i blagoslovi na tvon putu kao i drage nam kauboje

    Like(2)Dislike(0)
  2. Slava Ti Isuse.Zeljko brate samo naprijed ne boj se.Bogu je sve moguce.

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.