Izgradnja i rekonstrukcija graničnih prijelaza Gorica, Bijača, Svilaj…

Vijeće ministara BiH, na prijedlog Uprave za neizravno oporezivanje BiH, donijelo je danas Odluku o odobravanju projekta nabave i izgradnje objekata za regionalne centre i Središnji ured Uprave za neizravno oporezivanje Bosne i Hercegovine (UNOBiH) i izgradnje i rekonstrukcije graničnih prijelaza.

Odluka se odnosi na izgradnju i opremanje graničnog prijelaza Gradiška, rekonstrukciju i izgradnju graničnih prijelaza Vardište, Uvac, Deleuša, Uzljebić i ostalih graničnih prijelaza te izgradnju graničnih prijelaza Bijača i Svilaj, prenosi prvi.tv.

Istodobno, izgradnjom i opremanjem graničnih prijelaza Gorica i lvanjica omogućit će se izvoz prozvodnja biljnog podrijetla u Republiku Hrvatsku i dalje u Europsku uniju.

Projekt obuhvata izgradnje i opremanja objekata UNO za regionalne centre Mostar, Tuzla, Sarajevo, Banja Luka i Središnjeg ureda UNO-a u Banjoj Luci.

Ukupna vrijednost ovog projekta je 116.982.421,00 KM zaključno s 2017. godinom, s tim da je ranije osigurano više od 2/3 ovih sredstava, a da će od 2015. do 2017. godine iz proračuna biti osigurano oko 30,9 milijuna KM, priopćeno je iz Vijeća ministara BiH.

Pogled.ba

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.