Iznuđivala novac po Hercegovini pa dobila uvjetnu kaznu

Sud BiH osudio je Anu Miličević na uvjetnu kaznu od godinu i 10 mjeseci zatvora zbog pripadnosti organiziranoj kriminalnoj grupi koja je od stranih državljana na području Hercegovine iznuđivala novac. Miličević neće morati odslužiti kaznu ukoliko u naredne tri i pol godine ne počini kazneno djelo.

U kratkom obrazloženju presude, predsjedavajući Sudskog vijeća Goran Radević rekao je da su prihvaćeni svi argumenti Tužiteljstva BiH i obrane, te napomenuo da je sporazum o priznanju krivice zaključen na samom početku suđenja, prenosi BIRN.

“Sud je imao u vidu da počinjenjem djela nije pribavljena imovinska korist, niti je do sada postavljen imovinsko-pravni zahtjev. Optužena je relativno mlada osoba koja je izrazila iskreno kajanje”, dodao je Radević.

Prethodno je tužitelj Kasim Halilčević istaknuo je da je još u fazi istrage bilo nagovještaja sporazuma, za koji su kasnije incijativu dali optužena i njen branilac. Branilac Nada Dalipagić navela je da je sporazum o krivici dobrovoljno potpisan.

Miličević je prvobitno bila optužena sa šefom Terenskog ureda Mostar u Službi za poslove sa strancima BiH Borisom Kordićem, inspektorom u navedenom uredu Josipom Kvesićem, te direktorom firme ‘Vlamon’ Čitluk Vlatkom Puljićem, ali je njen predmet izdvojen, nakon što je Sud zaprimio sporazum koji je sklopila sa Tužiteljstvom. Suđenje Kordiću, Kvesiću i Puljiću bit će nastavljeno.

6 komentara

 1. Ana zajebana to je pravo žensko

  Like(4)Dislike(4)
 2. I vratite je na posa kad je tako sposobna.

  Like(3)Dislike(0)
 3. Da čisti puške kao i do sada

  Like(3)Dislike(0)
 4. Ta

  Like(1)Dislike(1)
 5. Ma steta da izgubi posa di ce nac takvu.

  Like(1)Dislike(0)
 6. Kakav posa ljudi moji ta žena je probisvit vlasnica apartmana i jednog hotela svaka joj čast došli Talijani nas pljačkat i učit pameti dala im je Ana lekciju

  Like(1)Dislike(1)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.