Izravna zračna linija Mostar – Stuttgart od 12. listopada

PRO PAK Hercegovina u suradnji s tvrtkom Sea Air od 12. listopada uspostavlja prvu izravnu zračnu liniju nakon rata Mostar-Stuttgart. Letovi će se odvijati svakog ponedjeljka, a polazak je predviđen sa Zračne luke Mostar u 10 sati ujutro, dok je povratak iz Stuttgarta planiran u 13 sati.

Osim izravnih linija iz Mostara prema Njemačkoj uvode se linije za Albaniju i Poljsku.

Mario Glišić, direktor turističke agencije PRO PAK Hercegovina na konferenciji za medije kazao je da navedena agencija u suradnji sa Zračnom lukom Mostar i tvrtkom Sea Air planira povezati Hercegovinu redovnim i charter letovima s europskim destinacijama.

“Od 24. listopada svake srijede, petka i nedjelje realizirat ćemo let Mostar-Priština-Tirana. Ovo je jedna novost za zračno tržište jer linija prema Albaniji, Kosovu i Makedoniji nema. Pored ovih linija, 9. studenog uspostavit ćemo liniju Mostar-London s presjedanjem u Osijeku. Zbog velikog zanimanja hodočasnika koji dolaze iz Poljske za Međugorje, uspostavit će se linija Poljska-Mostar za koju će datumi biti poznati do kraja mjeseca”, kazao je Glišić.

Rukovoditelj sektora prometa i sigurnosti Zračne luke Mostar Marko Đuzel kazao je kako mu je izuzetno drago što su izravno povezani s Njemačkom i da su se ovim okrenuli i drugim tržištima. Također, dodao je da redovni letovi prema Italiji i dalje ostaju, te kako je mostarska zračna luka ove godine zabilježila rekordan broj putnika.

1 komentar

  1. Kann mir jemand sagen ob am 12.10.2015 Stuttgart -Mostar geflogen ist?

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.