Izvor blizak Našoj TV: Slijedi nabavka opreme, adaptacija prostora, testiranje zainteresiranih za rad na televiziji

Osnivačka skupština televizije Naša TV održana je u Mostaru 20 travnja. U projekt je uključeno ukupno 55 poduzetnika, kroz dva različita vlasnička paketa.

Na utemeljiteljskoj skupštini dogovoreno je osnivanje tvrtke, uspostavljanje nadzornog odbora, usvajanje statuta i poslovnika i ostalih tijela, za portal politika24.net otkriva izvor blizak osnivačima Naše tv.

Nakon završetka ove prve faze slijedi nabavka opreme, adaptacija prostora, testiranje zainteresiranih za rad na televiziji čije će emitiranje krenuti krajem jeseni,
dodaje naš sugovornik.

Naša tv će prema najavama imati regionalni program i pokrivat će regiju Hercegovine, uvelike će biti zastupljena domaća produkcija, pogotovo javljanja uživo.

„Ideja televizije je da se što više prikazuje pozitivnih tema i priča. U ovoj sredini imamo jako puno pozitivnih događanja, ali ih sami degradiramo. Trebamo naučiti
cijeniti ono što imamo i radimo i raditi na pozitivnim promjenama u društvu“, dodaje sugovornik portala politika24.net.

Budući da se Hrvati nalaze u medijskom mraku što se tiče televizije na hrvatskom jeziku Naša tv će samim svojim djelovanjem imati blagonaklone učinke na to, ali ova televizija nije stvorena da riješi taj problem napominje naš izvor.

Također, s novom programskom shemom, novim vizualnim identitetom i iz novih prostora u Sarajevu na jesen bi trebala nastaviti emitirati program i kiseljačka televizija TV KISS, koju je prošle godine kupio kreševski poduzetnik Svjetlan Stanić, s kojom Naša tv, kao i s ostalim televizijama sličnog programskog opredjeljenja planira dobru zajedničku suradnju.

1 komentar

  1. Nadam se da to neće biti neka HDZotva televizija 🙂

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.